• PRO TV
  • "Avea iubită, dar ieșea în secret cu cealaltă!" Mărturisirile despre iubirea secretă a lui Ashley Cole

"Avea iubită, dar ieșea în secret cu cealaltă!" Mărturisirile despre iubirea secretă a lui Ashley Cole

"Avea iubită, dar ieșea în secret cu cealaltă!" Mărturisirile despre iubirea secretă a lui Ashley Cole

Fostul fotbalist al lui Liverpool și al naționalei Angliei, Jermaine Pennant, a mărturist în noua sa carte despre iubirea secretă dintre Ashley Cole și Cheryl Cole.


Fostul star de la Arsenal, Jermanie Pennant a scris o autobiografie despre momentele în care Ashley Cole se întâlnea în secret cu Cheryl Cole.

De asemena, Jermaine Pennant a povestit cum a încercat să se ascundă Ashley Cole de iubita sa pentru a ieși cu Cheryl Cole. Această poveste se întâmpla în anul 2004, iar după campania dezastruoasă a Angliei de la Euro cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt. 

Cartea lui Jermaine Pennant se numește "Comportament mintal - rău, adevăruri urâte și joc frumos" și va fi publcată mâine în librăriile din Anglia.

 

A Great Read Pending.....August 2018 @jermaine7pennant . . . #mental #uglytruth #thebeautifulgame #jermainepennant #leeds #arsenal #liverpool #premierleague #bookrelease #oyh #blog

A post shared by OYH (@overyourhead1) on

 
Într-un pasaj acesta a povestit: "Se vedeau în secret. El a ținut cheia în încuietoare, pentru ca nimeni să nu poată intra. Însă prietena lui mai avea o cheie și a încercat să intre. Știa că mai este cu cineva acolo și a început să sune pe toată lumea." 

 
Ashley si Cheryl s-au cunoscut in 2004, iar un an mai tarziu fotbalistul a cerut-o in casatorie la Dubai. Mariajul lor s-a destrămat în 2010, din cauza numeroaselor infidelități ale lui Ashley.

Cântăreața nu i-a cerut niciun ban fostului fundaș al naționalei Angliei, deși putea primi 4.5 milioane de lire sterline în urma vânzării bunurilor pe care aceștia le aveau in comun.


De-a lungul anilor, Cheryl Cole s-a măritat cu Jean-Bernard Fernandez-Versini, iar recent s-a despărțit de iubitul ei, Liam Payne cu care are și un copil, în vârstă de un an. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni