• PRO TV
  • Dressingul lui Kris Jenner arată ca un magazin din mall. Ce colecție impresionantă de haine și accesorii a strâns vedeta

Dressingul lui Kris Jenner arată ca un magazin din mall. Ce colecție impresionantă de haine și accesorii a strâns vedeta

Dressingul lui Kris Jenner arată ca un magazin din mall. Ce colecție impresionantă de haine și accesorii a strâns vedeta

Kim Kardashian și Kylie Jenner sunt niște fashioniste înrăite, dar mai au până să o ajungă pe mama lor. Kris Jenner i-a prezentat dressingul bunei sale prietene Dee Ocleppo Hilfinger, renumita creatoare de modă, iar aceasta l-a arătat lumii întregi.

La cei 62 de ani ai ei, Kris Jenner se poate lăuda cu multe realizări în plan profesional, dar colecția sa impresionantă de articole vestimentare și accesorii depășește orice imaginație. Capul familiei Kardashian-Jenner și-a deschis „șifonierul” pentru renumita creatare de modă Dee Ocleppo Hilfinger, care a rămas uimită de agoniseala de o viață a bunei sale prietene. „Este uimitor. N-am văzut așa ceva în toată viața mea”, a exclamat Dee.


Dressingul lui Kris Jenner seamănă cu un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte de la mall, înțesat cu sute de perechi de pantofi, zeci de genți și poșete de firmă, sute de sacouri, cămăși, rochii și bluze, dar și cu nenumărate accesorii vestimentare păstrate la loc de cinste de-a lungul anilor. „E vorba de o colecție strânsă în 62 de ani. Fiecare piesă are o poveste a ei”, a spus Jenner, mărturisind că uneori o sună pe verișoara ei, Cici, ca să o întrebe cum să-și asorteze anumite articole din colecție.


Printre accesoriile cele mai dragi ale lui Kris se numără o poșetă primită cadou în 1980 de la soțul ei de atunci, Robert Kardashian, care i-a cumpărat-o de Crăciun. Poartă semnătura unei creatoare de modă americane cu origini ungurești pe care a apreciat-o întotdeauna, iar acea poșetă a fost prima pe care a primit-o din colecția ei.


Altă poșetă, altă poveste. „Aceasta este foarte importantă pentru mine. Prietena mea Stephanie a murit acum zece ani, iar copiii ei mi-au dat asta. A fost a ei. Așa că o port cu multă dragoste și cu multe amintiri grozave”, a mărturisit Kris Jenner, care ar fi putut vorbi o zi întreagă despre poșetele din colecția sa și poveștile lor.

Kris Jenner îi arată lui Dee Hilfinger poșeta care i-a fost dăruită de copiii lui Stephanie


Drept răsplată pentru că i-a făcut acest tur de lux, Dee Ocleppo Hilfinger i-a dăruit și ea o poșetă, ca să-și sporească impresionanta colecție. E vorba de o poșetă de seară tip plic, cu semnătura unui designer celebru, care are forma unui card de credit. Iar Kris Jenner este prima persoană care primește acest produs abia ieșit din fabrică.

Vezi mai jos turul complet prin dressingul lui Kris Jenner!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni