• PRO TV
  • Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală. Cine a depus plângere la poliție

Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală. Cine a depus plângere la poliție

Gerard Depardieu, acuzat de viol și agresiune sexuală. Cine a depus plângere la poliție

Actorul francez Gerard Depardieu (69 de ani) e în mijlocul unui imens scandal mediatic, după ce a fost acuzat de viol de o actriță de 22 de ani.

„Deplâng genul acesta de publicitate”, a afirmat Depardieu pentru jurnaliștii agenției AFP. Surse judiciare au confirmat pentru publicația franceză Le Parisien că o tânără actriță a depus plângere pe numele actorului în data de 27 august 2018. În document se arată că Depardieu e acuzat de viol și agresiune sexuală, fapte pe care le-ar fi comis în două două zile diferite: pe 7 și pe 13 august 2018, spun anchetatorii.

Cea care l-a acuzat este o tânără actriță care le-a declarat polițiștilor că Depardieu a agresat-o, apoi a violat-o în locuința sa din Paris. Interogată de poliție, tânăra a afirmat că se afla în casa actorului pentru „lecții informale de actorie”. Avocatul actorului francez a transmis un mesaj categoric presei, în care respinge orice acuzație de agresiune sau viol. 

„Regret caracterul public al acestui scandal, care aduce grave prejudicii de imagine lui Gerard Depardieu, a cărui nevinovăție sunt sigur că va fi recunoscută”, a declarat avocatul Herve Termine, citat de AFP News.

Plângerea a fost depusă la o secție de poliție din Lambesc, o comună din sudul Franței. Cazul a fost preluat de procurorii parizieni, care au primit toate datele de la poliție.

Gerard Depardieu nu e singura celebritate care se alege cu plângeri penale pentru agresiune sexuală. John Travolta, Dustin Hoffman, Ed Westwick, Morgan Freeman, Kevin Spacey și Harvey Weinstein sunt doar câteva nume mari din industria cinematografică de peste Ocean care s-au aflat sau care încă se află în scandaluri similare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni