• PRO TV
  • Adriela Morar se căsătorește. Cum a fost cerută de soție

Adriela Morar se căsătorește. Cum a fost cerută de soție

Adriela Morar se căsătorește. Cum a fost cerută de soție

Adriela Morar a devenit cunoscută în urma participării la emisiunea ”Dansez pentru tine”, fiind partenera de dans a lui Smiley.

Acum 12 ani, Adriela Morar devenea una dintre cele mai îndrăgite concurente ale emisiunii ”Dansez pentru tine!”, evoluția sa pe ringul visurilor, alături de Smiley, fiind apreciată de o mulțime de fani.

Adriela a participat atunci la emisiune pentru a-i reda auzul tatălui său. Deși nu a reușit să câștige premiul cel mare, aceasta și-a îndeplinit, totuși, visul. Mai târziu, Adriela Morar a jucat rolul unei arăboaice în telenovela ”Iubire și onoare”. Absolventa a Facultăţii de Teatru şi Televiziune, aceasta a mai apărut în serialele ”Îngerașii” și ”Aniela”. La ora actuală, Adriela este antrenor de fitness în București.

Împărtășind pasiunea pentru navigație cu iubitul său, aceasta a fost recent într-o călătorie pe mare, în apropierea insulei Mikonos. Cu această ocazie, a primit o cerere în căsătorie de-a dreptul romantică, Adriela imortalizând momentul în câteva imagini, pe care le-a postat apoi pe contul său de Facebook.

Foto: Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni