• PRO TV
  • Ce nume ar putea primi primul copil al lui Meghan și al lui Harry. Prințul Charles dă din casă

Ce nume ar putea primi primul copil al lui Meghan și al lui Harry. Prințul Charles dă din casă

Ce nume ar putea primi primul copil al lui Meghan și al lui Harry. Prințul Charles dă din casă

Meghan și Harry, au făcut un eveniment internațional din sarcina ducesei de Sussex, însă cei doi mai au de pus la punct un amănunt important: numele primului lor copil.

Meghan Markle a trecut de primul trimestru de sarcină, dar încă nu s-a decis ce nume va purta primul ei copil. Socrul ducesei de Sussex, prințul Charles, spune că cei doi primesc sugestii de la toată lumea și că n-au ajuns încă la un consens. Bine, nu știm dacă următorul născut din Familia Regală va fi fată sau băiat, dar uitați de nume precum George, Charles sau Elizabeth! În secolul XXI alte nume sunt la modă.

La o recepție susținută joi seară la Londra, cu ocazia aniversării a 100 de ani de diplomație australiană în Regatul Unit, prințul Charles a ținut un discurs în care a vorbit și despre viitorul său nepot. Sau nepoată, firește. Cu această ocazie a dezvăluit care sunt primele două nume care au ajuns pe lista scurtă a lui Meghan și Harry, nume care le-au fost sugerate în timpul vizitei lor în Australia. 

„Absolut întâmplător, doamnelor și domnilor, fiul meu Harry mi-a spus că în timpul turneului recent pe care el și soția sa l-au întreprins în Australia au primit tot felul de sugestii pentru numele copilului lor. Între noi fie vorba, cred că Kylie și Shane au ajuns pe listă”, a spus prințul Charles, spre amuzamentul audienței. Nu știm dacă moștenitorul tronunlui britanic s-a gândit la actrița Kylie Minogue și la jucătorul de cricket Shane Warne, dar nu credem că sunt cele mai potrivite nume pentru un prinț sau o prințesă.

Prințul Harry vrea o fată

În timpul vizitei sale în Australia, prințul Harry i-a mărturisit unui jurnalist că și-ar dori ca primul lui copil să fie fată. Totodată, a spus că Harriet ar fi un nume potrivit. Cei doi nu au anunțat încă ce sex are copilul lor.

Harry și Meghan au anunțat că așteaptă un copil în 15 octombrie 2018, la plecarea în turneul australian. Ducesa de Sussex și-a ascuns bine sarcina la nunta prințesei Eugenie, care a avut loc la 12 octombrie. Deși medicii au sfătuit-o să nu plece în turneul de la Antipozi, din cauza amenințării virusului Zika, ducesa de Sussex a ignorat sfatul acestora.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni