• PRO TV
  • Sabotii, traditie si moda, un “must” al verii Ti-ar placea sa-i porti? FOTO

Sabotii, traditie si moda, un “must” al verii Ti-ar placea sa-i porti? FOTO

Sabotii, traditie si moda, un “must” al verii Ti-ar placea sa-i porti? FOTO

Incaltaminte de origine olandeza, care se mai poarta si in zonele rurale din Galicia si Asturias, sabotii sunt din nou la moda vara aceasta, iar celebritatile i-au adoptat imediat.

Sabotii sau “clogs”, cum sunt numiti in lumea modei, sunt ideali pentru un look casual si relaxat, iar case de moda celebre, precum Chanel si Louis Vuitton, i-au reinterpretat si folosit in prezentarea colectiilor.

Modelele si materialele din care sunt fabricati sabotii sunt foarte diversificate - din plastic, plani, tip peep-toes, insa cei traditionali sunt confectionati dintr-o singura bucata de lemn.

Sabotii cu tocuri inalte si jensi tigareta, asa cum ii poarta Miley Cyrus, confera eleganta siluetei, insa exista modele pentru toate gusturile, potrivite la numeroase tinute vestimentare.

La mare moda sunt si clogs beach sau garden clog confectionati 100% din material plastic maleabil, intr-o multitudine de culori.

Lindsay Lohan, Jessica Szhor (Vanessa din "Gossip Girl"), Miley Cyrus, Geri Haliwell (ex-Spice Girls), Rachel Bilson (fan inrait, a aparut vara aceasta cu mai multe modele de saboti) sunt doar cateva dintre celebritatile indragostite de aceasta incaltaminte comoda.

Tie ti-ar placea sa porti saboti?

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni