• PRO TV
  • Stand-up comedy cu Mihai Bobonete la început de an. Cu cine urcă pe scenă comediantul

Stand-up comedy cu Mihai Bobonete la început de an. Cu cine urcă pe scenă comediantul

Stand-up comedy cu Mihai Bobonete la început de an. Cu cine urcă pe scenă comediantul

Mihai Bobonete o dă pe glume încă din prima lună a anului. Pe 19 ianuarie, actorul va susține un show de stand-up comedy alături de Mihai Rait, Adrian Văncică și Bogdan Mălăele.

Cei patru comedianți vă propun să râdeți cu poftă circa 75 de minute, sâmbătă, 19 ianuarie 2019. Spectacolul de comedie are loc în capitală, la ArenA Pub (Splaiul Independeței 290), cu începere de la ora 19.00.  Biletele se găsesc pe iabilet.ro, iar actorii vă recomandă să ajungeți la eveniment cu o oră mai devreme. Locurile în sală sunt limitate, așa că dacă vreți să vă aflați în public trebuie să vă programați din timp vizita. Informații suplimentare despre acest show pot fi obținute la numărul de telefon 0760.588.066

În Ajunul Crăciunului, Bobonete a prezentat în premieră show-ul „Mai încerc o dată”, pe care l-a susținut la Teatrul „Mihai Eminescu” din Timișoara. Actorul spune că este un material special, presărat cu glume pe care le-a mai spus pe multe scene și pe care le-a pus la dispoziția fanilor săi în mod gratuit. „E și o formă de cadou pentru toți cei ce mă apreciază și mă urmăresc în ceea ce fac”, a spus comediantul. 

Show-ul său a ajuns repede la 1,4 milioane de vizualizări pe YouTube, fiind în top 5 cele mai populare videoclipuri. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni