• PRO TV
  • De ce nu vrea Meghan Markle să nască în maternitatea în care au venit pe lume copiii lui Kate Middleton

De ce nu vrea Meghan Markle să nască în maternitatea în care au venit pe lume copiii lui Kate Middleton

De ce nu vrea Meghan Markle să nască în maternitatea în care au venit pe lume copiii lui Kate Middleton

Ducesa de Sussex a dezvăluit că are un motiv întemeiat pentru care a ales o maternitate privată pentru a da naștere primului ei copil.

O nouă tradiție a Casei Regale Britanice este pe punctul de a fi spulberată, după ce Meghan Markle a decis să aleagă altă maternitate pentru a da naștere primului ei copil. În ultimele decenii, prințesele Coroanei au născut într-un corp de clădire de lux al Spitalului Sfânta Maria din Londra. Printre acestea se numără ducesa de Cambrigde, Kate Middleton, și sora ei, Pippa Middleton. Aici, costurile cazării și ale nașterii ajung și la 36.700 de lei, însă nu acesta este motivul pentru care Meghan a decis să nască în provincie.

Kate Middleton nu a avut probleme cu maternitatea din Londra

Ducea de Sussex a declarat că a ales maternitatea spitalului Frimley Park din Surrey din cauză că maternitatea din Londra are probleme cu igiena. Conform autorităților sanitare de la Londra, citate de Radar Online, maternitatea spitalului Sfânta Maria a obținut un scor de 2 pe o scară de la 1 la 5 în ceea ce privește condițiile de igienă.

Apropiații ducesei de Sussex spun că Meghan a luat foc când a auzit și a cerut ca maternitatea să fie curățată temeinic înainte să-i vină sorocul. În ciuda acestei decizii, Meghan și-a schimbat planurile, anunțând că a găsit alt loc pentru a aduce pe lume primul ei copil.

Aripa Lindo a Spitalului Sfânta Maria din Londra

Potrivit unor surse apropiate ducilor de Sussex, Meghan și Harry au făcut deja pregătirile pentru a se muta la Frogmore Cottage, o casă situată pe domeniul Frogmore din ținutul Berkshire. Reședința regală se află la circa 25 de kilometri distanță de spitalul din Surrey, argument care a contat mult în alegerea acestei maternități.  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni