• PRO TV
  • Rihanna și-a dat în judecată tatăl, pe care îl acuză că vrea să profite de pe urma numelui ei

Rihanna și-a dat în judecată tatăl, pe care îl acuză că vrea să profite de pe urma numelui ei

Rihanna și-a dat în judecată tatăl, pe care îl acuză că vrea să profite de pe urma numelui ei

Rihanna nu are o relație prea bună cu Ronald Fenty, pe care îl târăște prin tribunale în urma unui scandal legat de bani.

Cântăreața i-a declarat război tatălui ei, pe care îl acuză că încearcă să o exploateze pentru profit. Marți, Rihanna Robyn Fenty a deschis un proces într-un tribunal federal din Los Angeles, pe motiv că tatăl ei îi folosește fără drept marca înregistrată și a creat impresia că firma lui, Fenty Entertainment, este asociată cu ea.

Rihanna (30 de ani) spune că numele ei este un brand, pe care l-a folosit pentru afacerea ei cu cosmetice încă din anul 2012. În documentele depuse la tribunal, obținute de The Blast, Rihanna spune că Ronald Fenty și partenerul său de business, Moses Perkins, au creat o companie de divertisment prin care pretind că sunt agenții ei de evenimente.

Conform întâmpinării depuse de avocații cântăreței, „domnul Fenty, deși este tatăl artistei Rihanna, nu are și nu a avut niciodată autoritatea de a acționa în numele ei”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on


Rihanna susține că firma tatălui ei a promovat un turneu muzical de 15 milioane de dolari în America Latină și două concerte, în Los Angeles și Las Vegas, în valoare de 400.000 de dolari, folosindu-se de numele ei. În niciunul din aceste evenimente, cântăreața nu ar avea niciun fel de implicare, susține artista.

Anul trecut, Ronald Fenty a încercat să înscrie la oficiul pentru mărci înregistrate numele Fenty, dar cererea sa a fost respinsă. 

Înainte de a iniția demersul în instanță, Rihanna a încercat să-i convingă pe cei doi parteneri de afaceri să renunțe la a-i mai folosi numele pentru a obține profit, dar nu a reușit. Acum, Rihanna vrea să obțină pe cale legală ceea ce nu a reușit pe cale amiabilă. 

Conform presei de peste Ocean, Rihanna are o relație tensionată cu tatăl ei încă din copilărie, când ea a fost martora unor acte de violență îndreptate împotriva mamei ei.

Ronald Fenty a fost căsătorit cu Monica Braithwaite, însă părinții cântăreței au divorțat când Rihanna era adolescentă. Cei doi mai au împreună doi băieți, frați cu Rihanna, Rajad și Rorrey.    

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni