• PRO TV
  • Mariah Carey, șantajată de asistenta personală cu niște înregistrări intime. Câți bani i-a cerut

Mariah Carey, șantajată de asistenta personală cu niște înregistrări intime. Câți bani i-a cerut

Mariah Carey, șantajată de asistenta personală cu niște înregistrări intime. Câți bani i-a cerut

Mariah Carey e în război cu asistenta personală, care a filmat-o în ipostaze intime și a încercat să scoată de la ea 8 milioane de dolari pentru a nu face publice filmulețele.

Artista a dat-o pe mâna poliției pe Lianna Azarian pentru că ar fi încercat să o șantajeze cu niște imagini compromițătoare. Mariah Carey a chemat-o în judecată pe fosta ei asistentă personală, pe care o angajase în martie 2015 pentru a-i fi mâna dreaptă. Documente oficiale depuse de cântăreață la tribunal, obținute de TMZ, vorbesc despre o adevărată campanie de extorcare pusă la cale de fosta angajată.

Aceasta a filmat-o pe ascuns în cele mai intime ipostaze, după care a amenințat-o că va face publice imaginile dacă nu-i va plăti 8 milioane de dolari

Mariah Carey susține că Azarian îi folosea cardurile pentru cumpărături personale și, când mergea la magazine, spunea că achizițiile sunt pentru șefa ei, pentru a obține favoruri și reduceri considerabile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on


Cântăreața a fost informată că asistenta le-a arătat prietenilor ei aceste filmulețe, cărora le-ar fi spus că va vinde „marfa” dacă va fi concediată vreodată.

Potrivit artistei, asistenta sa personală avea un salariu anual de 327.000 de dolari. A concediat-o în noiembrie 2017, moment în care aceasta a început să o șantajeze. Acum, pârâta trebuie să facă față unui proces umilitor. Dacă va fi găsită vinovată, fosta angajată a lui Mariah ar putea sta după gratii cel mult un an. Artista a cerut și 3 milioane de dolari daune morale.

Necazurile se țin lanț de Mariah Carey. În urmă cu doar câteva zile, cântăreața încheiase o dispută avută cu fostul ei manager, Stella Bulochnikov, care o acuzase pe artistă de hărțuire sexuală. Conform The Blast, cele două au ajuns la o înțelegere și au îngropat securea războiului din instanță, renunțând la orice despăgubiri financiare.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni