• PRO TV
  • Mesajul lui Celentano pentru Mihai Bobonete, aflat în spital: ”E Messi accidentat, intră Ronaldo”

Mesajul lui Celentano pentru Mihai Bobonete, aflat în spital: ”E Messi accidentat, intră Ronaldo”

Mesajul lui Celentano pentru Mihai Bobonete, aflat în spital: ”E Messi accidentat, intră Ronaldo”

Acum câteva zile, Mihai Bobonete, interpretul lui Bobiță din ”Las Fierbinți”, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență.

Conform paginii sale oficiale de Facebook, Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv, pentru care a avut nevoie de îngrijire medicală imediată. 

Citește și. Mihai Bobonete a suferit un pneumotorax masiv și a fost operat: ”Am crezut că sunt mort”

”Am crezut că sunt mort, atât de bine mă simțeam. Am un tub băgat printre coaste în pleură si ieri, la 24 de ore de la intervenție, corpul meu a avut mare răfuială cu jumătatea aia de metru de plastic băgată în mine dar azi, azi e bine, parcă să zic eu că pare a fi o zi fără morfină.

Scuze dacă v-am deranjat, ce aș vrea să rețineți este că viața e minunată și că durerea este suportabilă în orice formă a ei, dar te face cu memeaca”.

Săptămâna aceasta, Mihai Bobonete trebuie să participe, alături de unii dintre colegii săi din serialul ”Las Fierbinți”, la câteva spectacole în Paris și Bruxelles dar, din păcate, a fost nevoit să-și anuleze angajamentele.

Astăzi, Adrian Văncică, interpretul lui Celentano din ”Las Fierbinți”, a avut un mesaj legat de Bobonete și show-urile pe care trebuia să le facă împreună.

Doamnelor și Domnilor din Paris și Bruxelles, așa cum știți, sau dacă nu, aflați acum, Bobo a suferit o intervenție chirurgicală, o intervenție obligatorie care NU putea fi amânată,intervenție de care în momentul în care am programat show-rile nimeni nu avea habar că va apărea. Sunt toate șansele ca Bobo să se recupereze foarte bine,însă din păcate nu până la finalul săptămânii. 

Am discutat și cu Bobo și cu organizatorul și am ajuns la această soluție: e Messi accidentat, intră Ronaldo. Sau invers,ca oricum eu la fotbal nu mă pricep.

Ce vă promit eu e că veți râde foarte tare și ca vom reveni în aceste orașe cât de curând în formula completă care ne-a consacrat de 5 ani la Sala Palatului: Rait, Costi, Văncică și Bobonete.

Vă mulțumesc și multă sănătate Bobo!!!!

Celentano, despre salariul Andreei Esca

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni