• PRO TV
  • Noi acuzații de abuz la adresa lui Michael Jackson. Familia superstarului, scandalizată

Noi acuzații de abuz la adresa lui Michael Jackson. Familia superstarului, scandalizată

Noi acuzații de abuz la adresa lui Michael Jackson. Familia superstarului, scandalizată

Familia lui Michael Jackson a denunțat un documentar care a avut premiera zilele trecute la Festivalul de Film de la Sundance.

Familia superstarului spune că documentarul „Leaving Neverland” e un „asasinat de tip tabloid” pe care Michael l-a îndurat toată viața și pe care acum e nevoit să-l îndure și după moarte, scrie news.ro, care citează presa internațională.

"Acest așa-zis documentar relatează fapte neconforme cu realitatea, care se presupune că au avut loc acum 20 de ani, şi le tratează ca pe o realitate.", se arată în declaraţia oficială a reprezentanților famliei lui MJ.

Context:

În acest nou documentar apar mărturiile câtorva dintre copiii care îl însoțeau pe Michael peste tot. Nu sunt mărturii noi, dar e prima dată când ele sunt exprimate atât de tranșant și fără perdea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

comment your birthday below ????⬇️ #michaeljackson

A post shared by ғᴀɴᴘᴀɢᴇ (@sshamoone) on

Unul dintre bărbații care apar în acest documentar susține că megastarul l-a obligat, pe când avea doar 9 ani, să se îmbrace într-o rochie de mireasă și să pretindă că e soția lui. Alt băiat, pe nume Jordan Chandler, a dezvăluit că Michael le-a oferit lui și familiei lui 23 de milioane de dolari pentru a renunța la ideea de a îl chema în instanță sub acuzația de molestare. Un alt băiat, pe nume Terry George, a susținut în fața instanței că în anul 1979 Michael i-ar fi spus lucruri nepotrivite în timp ce vorbea cu el la telefon. Wade Robson, un alt bărbat care făcea parte la acea vreme din grupul de copii care îl însoțeau pe Michael peste tot și care ulterior a devenit coregraf și a lucrat cu Britney Spears și Justin Timberlake, a spus, la rândul lui, că Jackson l-a molestat timp de șapte ani.

De asemenea, avocații băieților spun în documentar că Michael a plătit daune morale de 200 de milioane de dolari familiilor celor 20 de băieți care l-au acuzat de abuz.

Pe de altă parte, actorul Macaulay Culkin, cunoscut și el pentru relația de prietenie pe care a avut-o cu Michael Jackson, spune că relațiile megastarului cu copiii nu aveau nimic nepotrivit.


Actorul a precizat că prietenia lui cu superstarul a fost una „foarte normală”.

Culkin, în vârstă de 38 de ani, a fost invitat recent de Michael Rosenbaum să povestească despre prietenia lui cu Michael în cadrul podcast-ului acestuia, „Inside of You”.

„La finalul zilei e ușor să zici că era un ciudat sau oricum îi mai spun ei (n.r., oamenii), dar pentru noi doi nu era ciudat, noi eram prieteni. [...] Oamenilor li se părea neobișnuită prietenia noastră pentru că el era un superstar. Eu, pe de altă parte, eram foarte singur în perioada aia. Michael m-a înțeles pentru că și el se simțea foarte singur și tocmai de asta voia să se asigure că nimeni altcineva nu se mai simte așa.”, a spus actorul.

Culkin l-a descris pe Jackson drept un om „foart amabil, fermecător, foarte copilăros și inteligent”.

Familia lui Michael a reacționat la documentarul prezentat la Sundance și printr-un comunicat în care i-a acuzat pe acești bărbați de sperjur.

Vezi și: 

Documentarul a fost produs și regizat de Dan Reed și urmărește poveștile copiilor care spun că au fost abuzați de superstar. Aceștia au acum în jur de 30 de ani.

„Leaving Neverland" are patru ore și a fost aplaudat în picioare de public după premiera de la Sundance.

Michael Jackson a murit în 2009, pe fondul unei supradoze de medicamente prescrise de medicul său, Conrad Murray. Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni