• PRO TV
  • Marți seară, la Ferma are loc primul duel pentru alegerea fermierului șef!

Marți seară, la Ferma are loc primul duel pentru alegerea fermierului șef!

Marți seară, la Ferma are loc primul duel pentru alegerea fermierului șef!

În ediția Ferma de marți seară, fermierii își vor desemna noul fermier șef al săptămânii, ajutați și de fosta concurentă, Ame Călin, care, după ce a părăsit ferma, le-a lăsat colegilor ei scrisoarea de ramas bun ce conține și propunerea ei pentru noul fermier șef, decizie care îi va încurca pe cei din casă.

Concurenții vor fi invitați de Mihaela Radulescu să facă propuneri pentru noul fermier al săptămânii, însă decizia va fi una grea, pentru că părerile sunt împărțite, iar scrisoarea fostei concurente îi încurcă foarte tare. Astfel, pentru că va fi egalitate de voturi, vom asista și la primul duel pentru această alegere. 

Cum era de așteptat după câteva zile de trăit sub același acoperiș, între cei 11 concurenți  apar noi tensiuni, s-au format si primele bisericuțe și încep să își facă alianțe pentru a rămâne cât mai mult în Ferma. Cât de greu le va fi concurenților să ducă la capăt noile sarcini trasate de mentorul lor, Cristi Bozgan, vedem marți, miercuri și joi, de la 21:30.

Cu toate acestea, își găsesc și momente de relaxare. Emil Rengle îl învață pe Remus Boroiu să danseze, iar Jorge și Ioana Filimon vor fi din nou în centrul atenției în Ferma. 

Deși aparent au o misiune mai ușoară, totuși pentru cei care trăiesc la cabană urmează o nouă săptămână de foc. Din nou, Florin Pastramă este taxat de Vali Bărbulescu și de Kamara, după ce acesta și-a aruncat mâncarea. Însă totul pare a fi dat uitarii după ce Cristi Bozgan vine și le trasează noi sarcini.



Reușesc oare cei trei să construiască ce le-a cerut mentorul lor, vor reuși să trăiască sub același acoperiș mult timp de acum înainte? Rămâne de vazut, în umătoarele ediții Ferma. 

Săptămâna aceasta, marți, miercuri și joi, de la 21:30, telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef și cum și-au făcut concurenții strategiile pentru această nouă săptămână. 

Edițiile Ferma de săptămâna aceasta vor fi disponibile integral pe protvplus.ro.

Ferma. Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni