• PRO TV
  • FERMA, desfășurare impresionantă de forțe în spatele camerelor de luat vederi: ”Este ca la NASA”

FERMA, desfășurare impresionantă de forțe în spatele camerelor de luat vederi: ”Este ca la NASA”

FERMA, desfășurare impresionantă de forțe în spatele camerelor de luat vederi: ”Este ca la NASA”

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea FERMA de la PRO TV, ne-a dezvăluit ce desfășurare impresionantă de forțe se află în spatele acestei emisiuni.

Săptămâna trecută, la PRO TV a debutat emisiunea FERMA, în cadrul căreia 18 vedete concurează pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro. 

Citește și: Mihaela Rădulescu, dezvăluiri de la FERMA: ”E ca un film de acțiune, vrei să vezi care pe care, cine cu cine!”

Izolați în munți, fără prea multă mâncare și nevoiți să trăiască în condiții spartane, cei 18 trec prin tot felul de probe și aventuri care fac deliciul telespectatorilor. 

Recent, Mihaela Rădulescu a declarat pentru protv.ro ce efort presupune realizarea unei emisiuni de asemenea anvergură. 

Am făcut tura completă a tuturor încăperilor în care a fost instalată aparatura de televiziune pentru un reality show - e NASA reloaded! Pereți întregi de monitoare, zeci de oameni cu căști pe urechi, care ascultă, în ture, tot ce se vorbește în casă și loghează momentele importante, camere pline cu aparatură pentru sunet, editare, camere independente, lumini, baterii, cabluri... Practic, e o stație de televiziune mutată integral în creierii munților, cu peste 100 de oameni care muncesc zi și noapte.

 Sunt topită să văd tot, să înțeleg ce fac, ce se întâmplă cu materialul filmat de 49 de camera de luat vederi. E fantastică mobilizarea echipei PRO TV, mai ales că am avut săptămâni în șir de zăpadă abundentă, întreruperi de curent, fără semnal. Am venit zile în șir în Ferma doar în mașina cu plug, nu se putea ajunge cu nimic altceva de unde stau eu la Ferma”.

Mihaela Rădulescu are și un mesaj pentru fanii care urmăresc  peripețiile celor 18 concurenți din Fermă.  ”V-aș povesti în neștire despre tonele de peripeții prin care am trecut noi toți, nu concurenții, și pe care voi nu le vedeți la televizor. Incredibil de greu acest proiect, dar uite că a meritat – suntem lideri de audiență din prima săptămână și publicul nu mai vrea să plece din Ferma. Le sunt foarte recunoscătoare, în numele tuturor celor care muncim aici, fără absolut nicio zi de pauză de când am venit”.

Urmăriți mai multe știri despre FERMA și concurenții din această ediție pe ferma.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram.

Vezi și: Ce se întâmplă săptămâna aceasta în FERMA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni