• PRO TV
  • Împăcare istorică în familia lui Christian Bale. Actorul a fost iertat de mama și de sora lui

Împăcare istorică în familia lui Christian Bale. Actorul a fost iertat de mama și de sora lui

Împăcare istorică în familia lui Christian Bale. Actorul a fost iertat de mama și de sora lui

Christian Bale (45 de ani) și familia lui au pus capăt unei dispute care durează de zece ani. Actorul fusese reclamat la poliție de mama și de sora lui, care au pretins că au fost bătute de acesta.

Actorul a fost reclamat la poliție în 2008, cu o seară înainte de premiera filmului Batman – Cavalerul negru. Mama actorului, Jenny, și sora lui, Sharon, au depus plângere pentru că ar fi fost lovite de Christian, pe fondul unui conflict domestic. Acuzațiile au fost retrase, din lipsă de probe, iar reclamantele au renunțat la declarațiile belicoase chiar la câteva zile de la presupusul incident.

Însă, cei trei nu și-au mai vorbit de atunci. Contactată de presa din Marea Britanie, mama lui Bale a dezvăluit că a reluat relația cu fiul el. „Da, pot confirma că vorbin din nou”, a spus Jenny pentru Daily Mirror. 

Femeia a explicat că a încercat și acum patru ani să se împace cu fiul ei, însă acesta nu i-a răspuns la telefon și nu a fost de găsit.

Christian Bale a negat tot timpul că ar fi avut ieșiri violente la adresa membrilor familiei sale, dar a confirmat că între ei a existat un conflict, care a pornit de la o dispută pe care rudele sale ar fi avut-o cu soția lui, Sibi Blazic.

Citește și: Christian Bale, criticat de toată lumea pentru discursul său nepotrivit de la Globurile de Aur

Actorul galez a solicitat Procuraturii să păstreze discreția în timpul anchetei, pentru a nu transforma această „problemă de familie” într-un eveniment mediatic. 

Christian Bale și-a apărat soția

Conflictul dintre Bale și mama lui a pornit de la niște remarci răutăcioase pe care Jenny Bale le-a făcut la adresa nurorii sale. În încerarea de a-și apăra soția, actorul s-a certat ca la ușa cortului cu mama lui. Apropiații săi spun că ar fi preferat să fi părăsit acea cameră și să-și descarce furia în alt fel.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni