• PRO TV
  • Will Smith, viral pe internet la 50 de ani. Starul din Bad Boys face toate nebuniile pe care le-a evitat la 20

Will Smith, viral pe internet la 50 de ani. Starul din Bad Boys face toate nebuniile pe care le-a evitat la 20

Will Smith, viral pe internet la 50 de ani. Starul din Bad Boys face toate nebuniile pe care le-a evitat la 20

Will Smith înnebunește internetul cu un serial pe care l-a început pe Facebook. Actorul a sărit din avion, a înotat cu rechinii și a alergat la maraton în Cuba.

Will Smith Bucket List este proiectul lansat de Will Smith în social media, la sfârșitul lunii februarie. Actorul, în vârstă de 50 de ani, și-a luat inima în dinți pentru a duce până la capăt cele mai periculoase provocări de care s-a ferit în prima tinerețe.

„Am ajuns la 50 de ani și am decis să fac tot ce nu mi-am dorit să fac până acum: să înot cu rechinii, să fac stand-up comedy și să o fac pe Jada Pinkett Smith (soța lui – n.n.) să sară dintr-un avion”, a scris actorul pe pagina oficială a experimentului.

Seria sa de nebunii e completată cu o alergare la semimaratonul din Cuba, o întrecere cu fiul său la bordul unor mașini de curse și cu o apariție într-un film de la Bollywood. 

Serialul său are succes în social media, grație celor 76,8 milioane de fani de pe Facebook și celor 28 de milioane de urmăritori de pe Instagram.

Will Smith e într-o formă de zile mari și, în prezent, filmează la Bad Boys 3 (Băieți răi 3), împreună cu prietenul și partenerul său de ecran Martin Lawrence. Vezi primele imagini de la filmări!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martin Lawrence (@martinlawrence) on


Will Smith a făcut primul mare pas în social media în toamna anului trecut. În ziua în care a împlinit 50 de ani (25 septembrie), starul de la Hollywood a sărit cu coarda elastică, dintr-un elicopter, în hăul Marelui Canion din nordul statului Arizona. Prin această provocare, actorul a strâns bani pentru campaniile umanitare ale organizației Global Citizen. Smith a distribuit filmuețul pe contul său de YouTube, rețea în care are peste 4,8 milioane de admiratori.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni