• PRO TV
  • DJ Pagal s-a refăcut miraculos după accidentul de motocicletă. Prima poză din spital

DJ Pagal s-a refăcut miraculos după accidentul de motocicletă. Prima poză din spital

DJ Pagal s-a refăcut miraculos după accidentul de motocicletă. Prima poză din spital

Andrei Moțoc, cunoscut în lumea muzicală sub numele de DJ Pagal, a ieșit din coma în care a intrat la începutul lunii martie, în urma unui accient de motocicletă suferit în Ibiza.

DJ Pagal s-a întors din morți la trei săptămâni de la cumplitul accident care l-a băgat în spital. Muzicianul a fost transportat la un spital din Ibiza în comă indusă, având mai multe răni la nivelul capului și fracturi de coaste și membre. Cunoscutul DJ a postat o fotografie pe pagnia sa de Facebook, unde le-a transmis fanilor și familiei sale un mesaj plin de speranță.

După o săptămână de comă și încă trei în care nu m-am mișcat din pat, cinci operații făcute și încă două care urmează și multe tratamente de recuperare, m-am întors! E o zi minunată și o viață nouă, poate ultima”, a glumit DJ Pagal de pe patul de spital.

FOTO: Pagal

Artistul român a explicat că nu a făcut publice acete informații pentru atenție sau like-uri din partea admiratorilor, ci pentru a le transmite fiicei sale, Maia, fostei sale soții, Sorana, și mamei sale, că le iubește pentru că i-au fost alături, în spital. 

Vă iubesc și îi mulțumesc lui Dumnezeu că existați. De asemenea aș vrea să mulțumesc prietenilor și tuturor oamenilor care s-au gândit la mine, promit să vă ofer tot ce e mai bun din mine! Adevărul e că nu aș fi putut trece peste această experiență fără fiecare dintre voi”, a scris Pagal pe rețeaua de socializare.

DJ Pagal (Andrei Moțoc) a căzut de pe motocicletă în zona Cap Martinet din Ibiza, în timp ce efectua o curbă. S-a dezechilibrat, a căzut și s-a lovit la cap. Medicii care l-au preluat au constatat că DJ Pagal avea leziuni cerebrale și mai multe fracturi la nivelul membrelor și coastelor. Doctorii au spus că nu are pre mari șanse de supraviețuire.

Pagal este unul dintre cei mai apreciați DJ români. El mixează de câțiva ani buni în cluburile din insula Ibiza, unde s-a și stabilit.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni