• PRO TV
  • 50 Cent își vinde casa cu 3 milioane de dolari pentru a dona banii săracilor

50 Cent își vinde casa cu 3 milioane de dolari pentru a dona banii săracilor

50 Cent își vinde casa cu 3 milioane de dolari pentru a dona banii săracilor

Rapperul 50 Cent s-a chinuit mai mulți ani să vândă o casă, pe care a cumpărat-o în 2003 cu 4,1 milioane de dolari. 

Muzicianul are mai multe proprietăți, însă casa din Connecticut, pe care a cumpărat-o de la fosta soție a lui Mike Tyson, îi cam stătea în cale. Rapperul a decis să o vândă la un preț mai mic pentru a dona toți banii sărmanilor.

50 Cent deține o fundație – G-Unity – care se ocupă de ajutorarea persoanelor nevoiașe, prin intermediul unor organizații neguvernamentale care monitorizează atent cazurile sociale de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

O sursă apropiată de muzician a declarat pentru presa americană că acesta a găsit cumpărător pentru impresionanta proprietate. Cu 21 de dormitoare și 25 de băi, casa din Connecticut a starului muzicii rapp poate fi oricând transformată în hotel.

Locuința a fost cumpărată de 50 Cent în 2003, de la fosta soție a lui Mike Tyson. Monica Turner a primit această proprietate la partaj, însă a scos-o imediat la vânzare, scrie theybf.com.

Casa e, fără îndoială, locul perfect pentru a porni o afacere în domeniul hotelier. Are nouă bucătării, piscină tip infinity, piscină acoperită, loc de aterizare pentru elicopter, casino, club de noapte, terenuri de baschet și multe altele.

Vezi cum arată casa în interior în GALERIA FOTO!

Credit foto: profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni