• PRO TV
  • Ce conţine lista lui Zmărăndescu: trei modalităţi prin care vrea să îl distrugă pe Cătălin Moroşanu

Ce conţine lista lui Zmărăndescu: trei modalităţi prin care vrea să îl distrugă pe Cătălin Moroşanu

Ce conţine lista lui Zmărăndescu: trei modalităţi prin care vrea să îl distrugă pe Cătălin Moroşanu

"Ori la bal, ori la spital." Asta a declarat Cătălin Zmărăndescu atunci când a intrat în Fermă. La rândul său, Moroşanu a ţinut să îşi declare supremaţia: "Eu am pus temelia la tot ce se întâmplă în Fermă, împreună cu colegii. Cred că sunt în măsură să dau sfaturi."  

În acest moment, situaţia e clară: numai unul poate rămâne în Fermă. Iar Zmărăndescu e decis să îl distrugă pe adversarul său. Se vorbeşte, mai în glumă, mai în serios, de o listă a modalităţilor prin care acesta vrea să îl invingă. 

1.PRIMA MODALITATE E UCIDERA COCOŞULUI DIN FERMĂ:
Moroşanu a decis că simbolul Fermei e cocoşul, care reprezită trezirea instinctului bărbătesc de vânătoare. Cătălin spune că: "reprezintă bărbăţia Fermei, reprezintă munca în Fermă, tot ce am construit noi. Să îţi vină unul şi să zică, hai, săriţi voi de aici, că eu sunt şmecher."

Iar Zmărăndescu e decis să omoare cocoşul, ca să îi arate lui Moroşanu că supremaţia lui în Fermă a luat sfârşit. Aşa cum spune şi Brigitte, "L-ai distrus, l-ai nenorocit, dacă îi tai şi cocoşul, se duce acasă."




2. A DOUA MODALITATE E SUBMINAREA ALIAŢILOR

Moroşanu a declarat: "Simt nevoia să mă duelez pentru oamenii mei. Pentru confortul nostru, pentru echipă în mod special. Mă simt responsabil că sunt eu ăla care trebuie să îl protejeze, eu fiind cel mai puternic. Şi este o responsabilitate morală. "

Aşa că Zmărăndescu atacă aliaţii lui Moro. Prima vizată e Ioana Filimon: "Fetiţo, hai să îţi vezi de treaba ta. Ai face mai bine să îţi vezi de treaba ta şi să mă eviţi de acum încolo."



3. ATRAGEREA DUŞMANILOR LUI MOROŞANU DE PARTEA LUI

Moroşanu are şi duşmani în Fermă, nu doar prieteni. Chiar Otilia Billionera a declarat că Moroşanu e de nota 2, iar Zmărăndescu de nota 10. Aşa că Zmărăndescu îi porneşte şi mai tare împotriva lui pe cei care deja nu îl plac. Chiar Moroşanu a observat, la duel: 

"Bandiţii sau foştii bandiţi s-au bucurat, frate, toţi, să mă vadă îi situaţia aia: rupe-i capul! S-o vezi pe Otlia cum era, Albinuţa aia care plânge la orice.Îţi dai seama câtă ciudă aveau pe mine?!"




FOTO: INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni