• PRO TV
  • Gest emoționant al localnicilor din Săcele, după moartea designerului Răzvan Ciobanu

Gest emoționant al localnicilor din Săcele, după moartea designerului Răzvan Ciobanu

Gest emoționant al localnicilor din Săcele, după moartea designerului Răzvan Ciobanu

Anchetatorii primesc o mână de ajutor din partea localnicilor din comuna Săcele, în care creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în a doua zi de Paște.

Un grup de localnici din comuna constănțeană s-a prezentat la poliție pentru a preda o parte din bunurile sustrase de la locul accidentului. Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut cumplitul accident, anchetatorii au nevoie de toate piesele acestui puzzle.

Printre obiectele personale ale lui Răzvan Ciobanu, care au zburat din mașină în momentul impactului, se află și o Biblie, potrivit stirileprotv.ro.

Localnicii au sustras componente ale mașinii distruse, sticle cu alcool și sticluțe cu parfum, conform martorilor.

Oamenii legii au deja indicii importante pentru finalizare anchetei, precum identitatea persoanei care i-a împrumutat mașina, locul de unde venea designerul și viteza cu care se deplasa.

Citește și: Iulia Albu, despre Răzvan Ciobanu: „Nu purta niciodată centura, îl deranja”

Rămân încă semne de întrebare legate de destinația sa și secundele de dinaintea impactului. Anchetatorii așteaptă rezultatul necrospiei, pentru a stabili dacă designerul vestimentar a suferit un infarct sau un accident vascular cerebral, care ar putea explica de ce a rulat câteva sute de metri cu automobilul fără a frâna.

Rezultatul necropsiei este așteptat în cursul zilei de marți. Acesta va stabili și dacă Răzvan Ciobanu a consumat alcool sau substanțe interzise. Familia creatorului de modă s-a deplasat la Constanța pentru a fi informată direct în legătură cu primele concluzii ale legiștilor.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit petrecut în noaptea de duminică spre luni, pe DJ 226. Designerul se deplasa de pe Litoral spre Râmnicu Vâlcea, spun surse din anturajul familiei, însă drumul pe care mergea nu ducea acolo.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni