• PRO TV
  • Moroşanu: "S-a întors Brigitte, s-a întors Baba Cloanţa"! Când se va termina războiul între cei doi?

Moroşanu: "S-a întors Brigitte, s-a întors Baba Cloanţa"! Când se va termina războiul între cei doi?

Moroşanu: "S-a întors Brigitte, s-a întors Baba Cloanţa"! Când se va termina războiul între cei doi?

Dacă la început erau prieteni şi aliaţi, acum Brigitte Năstase şi Cătălin Moroşanu nu mai pot purta o discuţie obişnuită fără să se certe.

Ce e surprinzător e că tot acest conflict a început de la....dragoste. Culmea, Brigitte i-a mărturisit lui Pastramă cum au evoluat, în sufletul ei, lucrurile legate de Moroşanu: 
 
 “Eram îndrăgostită de el. La un moment dat mi-a făcut foarte multe complimente. Mi-a zis că eram creaţia lui. Şi cu masajele lui erotice... Şi ne-a scos ochii că ne-a văzut că ne sarutam.”

Foarte supărată, Brigitte a continuat: 
 
“A spus că dacă o să câştig proba de mâncare, îmi face masaj, dar el face numai masaj erotic. ŞI m-am rugat la Dumnezeu să mă ajute, dar mi-am dat seama că nu o să mă ajute pentru că eu voiam masaj de la un bărbat însurat.”
Iar concluzia, mărturisită actualului iubit, a fost a unei femei rănite în suflet: 
 
“M-a rănit de foarte multe ori Moroşanu. Tu ştiai foarte bine că eram îndrăgostită de el. Era o psihoză, nu era realitate. E o prostie ce s-a întâmplat.” 



Moroşanu, la rândul său, e foarte dezamăgit de Brigitte. Când Pastramă s-a luptat cu Matei Negrescu şi Brigitte a apărut să îl susţină, a afirmat:

"S-a întors Baba Cloanţa şi eu nu am mai spus nimic, a început imediat să spună




Evoluţia relaţiei dintre cei doi e, în mod clar, cel puţin surprinzătoare. Cert e că, din moment ce niciunul nu pare dispus să ierte şi să lase deoparte resentimentele, şansele unei împăcări înainte de iesirea din Fermă, sunt foarte mici. Dar rămâne de văzut....

 


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni