• PRO TV
  • Numele bebelușului Sussex, motiv de amuzament pentru fanii din întreaga lume

Numele bebelușului Sussex, motiv de amuzament pentru fanii din întreaga lume

Numele bebelușului Sussex, motiv de amuzament pentru fanii din întreaga lume

Miercuri, Meghan și Harry și-au prezentat bebelușul întregii lumi. La doar câteva ore distanță, au dat publicității și numele noului venit în familia regală.

Ducele și Ducesa de Sussex au dezvăluit numele băiețelului lor, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, într-un comunicat publicat pe pagina lor oficială de Instagram, la doar câteva ore după ce și-au prezentat bebelușul întregii lumi prin intermediul unui pictorial.

Citește și: Regina, declarație inedită despre bebelușul lui Meghan și al lui Harry

”Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați să anunțe că și-au numit primul născut Archie Harrison Mountbatten-Windsor. În această după-amiază, aceștia i l-au prezentat Reginei pe cel de-al optulea strănepot la Windsor Castle. Ducele de Edinburgh și mama Ducesei au fost de asemenea prezenți pentru această ocazie specială”.

În timp ce Archie semnifică ”sincer și îndrăzneț”, Harrison înseamnă ”fiul lui Harry”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We have a name, people!

A post shared by Royally Obsessed Podcast (@royallyobsessedpodcast) on

Fanii din întreagă lume s-au grăbit să reacționeze pe rețelele de socializare, în special fiindcă multora Archie le este familiar din serialul Netflix ”Riverdale”, fiind personajul interpretat de KJ Apa.
 

”Archie? Pe bune? Și dacă o să mai aibă un băiețel sau o fetiță, care o să fie numele lor: Jughead sau Veronic? #riverdaleroyals”, a scris un fan. 
 

Cel mai bun tweet a venit chiar de la Archie Comics. 

 


Iar Netflix Canada a avut un comentariu la fel de spiritual, propunând și un titlu pentru progenitura regală. ”Archie, Earl of Riverdale”.

Site-ul ENews a publicat o poză cu KJ Apa, mărturisind: ”Șeful nostru a dorit să postăm încă o fotografie cu bebelușul Sussex. Noi voiam o poză cu KJ Apa la bustul gol. Am făcut un compromis: am publicat fotografia cu bebelușul nostru regal, Archie și am pus link spre un articol cu semnificația acestui nume”.

Foto: Getty, Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni