• PRO TV
  • Elton John, despre prima experiență amoroasă: ”Aveam 23 de ani și managerul a rupt hainele de pe mine”

Elton John, despre prima experiență amoroasă: ”Aveam 23 de ani și managerul a rupt hainele de pe mine”

Elton John, despre prima experiență amoroasă: ”Aveam 23 de ani și managerul a rupt hainele de pe mine”

Viața lui Elton John este redată în mult-așteptatul film biografic ”Rocketman”.

Elton John (72 de ani) a mărturisit de curând, pentru The Mirror, că până la 23 de ani a fost virgin și ”disperat să fie iubit și să aibă o relație tactilă”. Managerul său, John Reid, care ulterior i-a devenit iubit, a fost cel care l-a introdus în tainele dragostei.

Citește și: Care e singurul program TV pe care Elton John îl urmărește de Crăciun

”Când cei doi își rup hainele de pe ei, în film, este vorba despre un moment care s-a întâmplat în realitate. Eram pe atunci la San Francisco.”

Acest episod desprins din realitate a inspirat scena de dragoste dintre Elton (interpretat de Taron Egerton) și John (Richard Madden) în pelicula biografică ”Rocketman”. Iar Elton spune că este ”atât de bucuros” că scena a ajuns în film, chiar dacă își dă seama că nu toată lumea înțelege cât de important este momentul. 

”Sunt atât de bucuros că această scenă apare în film pentru că sunt un bărbat gay și nu am dorit să ascund acest lucru. Ăsta sunt eu. Când el stă în brațele mele și eu stau pe spate, cu un zâmbet în colțul gurii, tot ceea ce îmi trece prin cap este: ”Ah, sunt normal, am făcut sex”.

Elton John, care este tatăl a doi copii, mărturisește cât de ”mândru” este că a inspirat ”primul film de acest calibru care are o scenă romantică gay”.

Acesta a adăugat că ar fi simțit că își înșală publicul dacă scena ar fi căzut la montaj. 

Pelicula, în care mai joacă Bryce Dallas Howard, în rolul iubitei mame a lui Elton, Sheila Eileen Dwight, redă ascensiunea cântărețului pe scena internațională, într-o serie de flashback-uri de-a lungul anilor 60-70. 

De asemenea, Elton John a criticat reacția unor fani față de faptul că un actor heterosexual a primit rolul lui, spunând că Taron Egerton este ”incredibil”. ”Taron este incredibil. Este ca și cum m-aș privi pe mine însumi. Este extraordinar, seamănă cu mine. Este un megastar”.

Foto: Getty

Vezi și: LA PERETE: Selly, despre cum și-a pierdut virginitatea

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni