• PRO TV
  • Bella Thorne, faimoasa actriță Disney, recunoaște că este Pansexuală. Ce inseamnă mai exact acest lucru

Bella Thorne, faimoasa actriță Disney, recunoaște că este Pansexuală. Ce inseamnă mai exact acest lucru

Bella Thorne, faimoasa actriță Disney, recunoaște că este Pansexuală. Ce inseamnă mai exact acest lucru

Într-un interviu acordat publicației "Good Morning America", faimoasa actriță Bella Thorne, a recunoscut public că este pansexuală. 

În anul 2016, actrița a făcut primul pas spre acceptare, declarând că este bisexuală. A fost anul în care a fost în atenția presei din cauza declarațiilor pe care le-a făcut despre orientarea sa sexuală. 

Galerie foto, mai jos 

"Îți place ceea ce-ți place... nu contează dacă este o femeie, un bărbat, sau... un el, o ea, sau "ei". Literalmente îți place personalitatea, îți place ca om", a declarat Bella într-o emisiune de peste ocean, spunând că acum se identifică mai mult cu pansexualitatea.

Prezentă în platoul emisiunii, actrița a fost invitată pentru a-și promova noua sa carte numită "Viața unui mogul imbecil: Dezordinea mentală", unde Bella vorbește despre luptele pe care le-a avut cu abuzurile sexuale, dificultățile legate de autostimă și bullyingul de care a suferit în adolescență din cauza dislexiei. 

"Despre asta este vorba în carte, despre toate aceste lucruri pe care nu am putut să le fac și totuși le-am făcut în felul meu. Nu puteam să citesc, dar am învățat citind Biblia".



Citește și: O actriță de 21 de ani a postat pe Twitter poze cu ea goală ca să scape de răzbunarea unui hacker

Tânăra a mai vorbit în exclusivitate în emisiunea lui Juju Chang, despre faptul că a suferit mult timp de "Sindromul Stockholm", timp de mai mulți ani în care a fost abuzată. 

În prezent, fosta vedetă Disney declară că se simte foarte bine și că a depășit cu greu problemele din trecut, dar a meritat.

"Mă simt fericită! trebuia să fac mai de mult asta, pentru că-mi place să scriu, îmi place să fiu fericită." a concluzionat Bella. 

Ce este Pansexualitatea?

Pansexualitatea, sau omnisexualitatea, este o orientare sexuală din spectrul multisexualității, alături de identități precum bisexualitatea și polisexualitatea. 

Aceasta se referă la capacitatea de a simți atracție sexuală (și romantică) față de oricine, indiferent de sexul biologic și de identitatea de gen a acestuia. Mulți pansexuali se descriu ca fiind gender-blind, considerând genul un aspect irelevant în determinarea atracției lor față de cineva sau în alegerea partenerilor.

Foto: Profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni