• PRO TV
  • Mirela Oprișor, în vacanță în Grecia. Cum a pozat vedeta la mare

Mirela Oprișor, în vacanță în Grecia. Cum a pozat vedeta la mare

Mirela Oprișor, în vacanță în Grecia. Cum a pozat vedeta la mare

Vara asta, Mirela Oprișor a lăsat ulițele din Las Fierbinți pentru marea turcoaz a Greciei. De curând, “Aspirina” din Las Fierbinți s-a întors dintr-o vacanță petrecută în Grecia, impresionandu-și admiratorii cu imaginile postate pe Instagram.

Interpreta “Aspirinei” din Las Fierbinți nu le-a dat fanilor detalii despre vacanța sa, însă aceștia au avut suficiente indicii încât să își dea seama că este vorba de Grecia. 

Îmbrăcată într-o rochiță albastră de vară, petrecută și cu imprimeu, accesorizata cu o pălărie cool și o pereche de ochelari de soare, Mirela zâmbește larg de pe ceea ce pare un feribot. În spatele ei flutură steagul Greciei, semn că vedeta a mers pe o insula grecească :)

Odată ajunsă în “paradisul” grecesc, Mirela a pozat printre tradiționalele căsuțe albe ale grecilor și lângă un copac plin de flori superbe.

Între timp, Mirela Oprișor s-a întors în țară și se pregătește din nou de treabă. “Trece vacanța cu trenul din Franța! Ne pregătim ușor de o noua stagiune! La Teatrul Național București pe 31 August-All Inclusive și pe 1 Septembrie-Pe o pânza de păianjen. Piese scrise de Alex Popa și regizate de Vlad Zamfirescu…”, a anunțat Mirela Oprișor pe pagina ei de Instagram, în dreptul unei poze din Franța.. Actrița a ajuns și în Nisa vara asta, cea mai recentă postare a ei fiind de pe “La promenade des Anglais”.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mirela Oprisor (@mirelaoprisor) pe

Evident, fanii de abia așteaptă să o vadă într-un nou sezon din Las Fierbinți. “Mirela Oprișor, ești o actriță super talentată și frumoasă. Ai un rol haios și cu mult umor în Las Fierbinți”, i-a scris un admirator.

Pentru  fanii serialului Las Fierbinți, actrița Mirela Oprișor se contopește cu personajul sau, Aspirina. Aceasta a dezvăluit într-un interviu pentru revista Psychologies că adesea este strigată pe numele personajului din serial.

“E un sentiment plăcut. De ce m-ar deranja? Iubesc foarte mult ce fac în serial. Nici nu mă strigă multă lume așa. În ultimii ani, am știut să îmbin și televiziunea, și teatrul, iar faptul că apar la televizor și sunt vizibilă a adus mai mult public și în sală. Se leagă una cu alta și nu am de ce să mă supăr când mă strigă lumea așa. Întâlnirea cu acest personaj este una dintre cele mai frumoase”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni