• PRO TV
  • Are 52 de ani, dar bărbații încă întorc capul după ea. Dovada că Pamela Anderson a rămas aceeași bombă sexy

Are 52 de ani, dar bărbații încă întorc capul după ea. Dovada că Pamela Anderson a rămas aceeași bombă sexy

Are 52 de ani, dar bărbații încă întorc capul după ea. Dovada că Pamela Anderson a rămas aceeași bombă sexy

Pamela Anderson este practic definiția “bombei sexy”. Blondă, seducătoare, plina de sex appeal, cu un bust generos și buze apetisante, Pamela este fantezia a milioane de bărbați.

S-a lansat pozând goală în Playboy, iar apoi ne-a fascinat cu formele sale sexy în Baywatch. A fost una dintre primele vedete care și-a pus silicoane și a recunoscut acest lucru. A fost căsătorită de trei ori, numai cu “băieți rai” - Tommy Lee, Kid Rock și Rick Salomon și a fost implicată adesea în situații controversate. Cu toate astea, Pamela a reușit să se reinventeze de fiecare dată și să fie la fel de admirată și de dorită de bărbați, la 52 de ani. 

Vedeta și-a făcut apariția la prezentarea de modă a creatoarei Vivienne Westwood și a impresionat cu ținuta să. Pamela a arătat impecabil într-o rochie asimetrică în combinație de alb cu nude, care i-a lăsat picioarele sexy la vedere. Pentru un plus de mister, actrița a purtat pe cap o pălărie cu voal.


Pamela Anderson a fost văzută mereu ca o bombă sexy și și-a asumat această imagine, vorbind pe “fară perdea” despre subiecte fierbinți. “„Nu am făcut sex în trei sau în grup niciodată. Fiecare cu preferințele lui. Toți iubiții mei au fost prea geloși. Poate cu excepția unuia, care avea o fantezie de a mă privi pe mine cu altă femeie. Sună tentant uneori. Dar sunt prea romantică. Nu-mi face plăcere să fac sex fără să iubesc sau să am un angajament cu cineva. Nu e ceva mecanic sau ceva cu care să te dai mare. E vorba despre intimitate și despre împărtășirea unor secrete”, a răspuns Pamela unei întrebări venite din partea unui cititor al unei reviste. 


În cel mai recent interviu, Pamela a dezvăluit metoda cu care reușește să-și impresioneze iubiții în dormitor, un truc în fața căruia bărbații n-au cum să-i reziste. „Intru la duș îmbrăcată în costum de baie și apoi sar pe el complet udă, oriunde s-ar afla în interiorul casei”, a mărturisit ea, precizând că are mereu la dispoziție un exemplar al costumației din Baywatch.

Evident, Pamela Anderson n-ar fi putut face acest lucru dacă nu se menținea într-o condiție fizică perfectă, trecerea anilor lăsând puține urme pe corpul său. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni