• PRO TV
  • Adriana Bahmuteanu: "Laurette, esti o pupaza si te sfatuiesc sa te mariti"

Adriana Bahmuteanu: "Laurette, esti o pupaza si te sfatuiesc sa te mariti"

Adriana Bahmuteanu: "Laurette, esti o pupaza si te sfatuiesc sa te mariti"

Adriana Bahmuteanu s-a suparat! Si cand se supara Bahmu, e prapad! Dupa ce a dat-o pe asistenta Laurette afara cu surle, acum o mai si descalifica pe toate planurile cu trambite.

Laurette este intr-adevar pupaza perfecta. Caracterul ei lasa de dorit, talent la muzica nu are si tot ce stie este sa apara in lenjerie intima. Daca vrea sa faca ceva in viata, o sfatuiesc sa se marite cat mai rapid, pana nu imbatraneste.”  Acestea sunt declaratiile suparate ale lui Bahmu, care considera ca Laurette s-a comportant neprofesionist cand a “sters-o englezeste de la emisiune, nu si-a onorat contractul si nu a dat nici macar un sms ca sa anunte ca nu o mai intereseaza sa mai lucreze cu mine.”

La randul ei, Laurette a spus ca nu mai suporta stresul de la emisiune si nu se mai simtea bine lucrand alaturi de Bahmu care o numea incontinuu pupaza si ii dadea senzatia ca o desconsidera. Pentru Laurette, paharul s-a umplut in momentul in care Bahmu a incercat sa o oblige sa cante live in emisiune, ca sa o puna intr-o ipostaza neplacuta.

 
 
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni