• PRO TV
  • Demi Moore, dependentă de Ashton Kutcher. „A fost mai devastatoare, fiindcă m-a bulversat emoțional”

Demi Moore, dependentă de Ashton Kutcher. „A fost mai devastatoare, fiindcă m-a bulversat emoțional”

Demi Moore, dependentă de Ashton Kutcher. „A fost mai devastatoare, fiindcă m-a bulversat emoțional”

Demi Moore a avut două adicții mari și late în viața ei, însă una dintre ele a bulversat-o mai mult ca orice.

Actrița Demi Moore (56 de ani) a făcut cuplu cu Ashton Kutcher (41 de ani), actorul care a dus-o la altar în septembrie 2005. Cei doi au format una dintre cele mai neașteptate perechi de la Hollywood, care s-a destrămat ca urmare a faptului că n-au reușit să aibă copii.

La vârsta de 42 de ani, Demi Moore a rămas înscărcinată, dar a pierdut copilul în a șasea lună de sarcină. Actrița a început să bea, ajungând dependentă de alcool, adicție cu care s-a luptat mai mulți ani.

Însă, Demi Moore a dezvăluit că dependența față de soțul ei, cu 15 ani  mai tânăr, a fost și mai „devastatoare”, fiindcă a întors-o pe dos.

Citește și: Demi Moore, violată la 15 ani și dependentă de droguri și alcool după ce a pierdut o sarcină

Actrița a dezvăluit în emisiunea Red Table Talk a realizatoarei Jada Pinkett Smith că Ashton Kutcher a minimalizat tot timpul problema ei cu alcoolul.

„Ashton zicea: Nu cred că alcoolismul e o problemă. Cred că e vorba despre moderație. Dacă eram dedicată programului meu... sigur, mi-aș fi trăit cea mai mare parte a vieții mele de adult trează”, a spus actrița. 

În emisiune au fost invitate și fiicele ei Rumer și Tallulah, pe care Demi Moore le are cu Bruce Willis. Fiica cea mică, Tallulah, a mărturisit că a afectat-o foarte mult faptul că mama ei era dependentă de un bărbat care nu simțea același lucru.

Citește și: Bruce Willis, ironizat de fosta nevastă. Demi Moore a dezvăluit aspecte picante din căsnicia lor de 12 ani

„Urmărind comportamentul pe care-l avea cu Ashton în acei ani, pentru că toată lumea a părăsit casa și rămăsesem singura care locuia acolo... m-am simțit uitată și ca și când aș fi dezvoltat și hrănit o poveste în care ea nu mă iubea, iar eu chiar credeam asta”, a spus Tallulah.

Vezi și VIDEO: Bruce Willis, profil de celebritate

Demi Moore și Ashton Kutcher s-au despărțit în noiembrie 2011. După un an în care au dus vieți separate, actorul a depus actele de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles. Actrița i-a cerut pensie alimentară în martie 2013, iar în noiembrie 2013 divorțul lor a fost finalizat.

Fotografii: Getty Images
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni