• PRO TV
  • Kate Middleton, în mijlocul unui nou scandal legat de operații estetice. Cum a reacționat Casa Regală

Kate Middleton, în mijlocul unui nou scandal legat de operații estetice. Cum a reacționat Casa Regală

Kate Middleton, în mijlocul unui nou scandal legat de operații estetice. Cum a reacționat Casa Regală

Felul în care arată Kate Middleton la 37 de ani, după ce a născut 3 copii, este de admirat. Suplă, cu un ten fin, impecabil, mereu îngrijită și îmbrăcată fară cusur, Ducesa de Cambridge stârnește admirație, dar și invidie. 

În ultimii ani au apărut mai multe zvonuri conform cărora Kate ar avea câteva “trucuri” la care apelează pentru un look mai fresh. Un cunoscut medic britanic a susținut că Ducesa apelează la baby botox, pentru a scăpa de ridurile nedorite de pe față.

Baby botox este, în principiu, la fel ca botoxul obișnuit, doar că lasă un look mult mai natural după injectare. Chirurgul a susținut în tabloidele britanice că Ducesa de Cambridge își injectează baby botox pentru a scapă de ridurile de pe frunte. Atunci, Casa Regală a intervenit și a negat acest lucru, dorind să păstreze imaginea lui Kate intactă și… naturală.

Acum, o noua clinică din Marea Britanie se folosește de imaginea lui Kate Middleton pentru a atrage clienți, iar Casa Regală este furioasă! Clinica respectivă a folosit două imagini cu Kate Middleton făcute la doi ani distanța și i-a rugat pe potențialii client să se uite la Ducesă și să își imagineze un look natural, după o eventuală intervenție estetică. Astfel, clinica sugerează că Ducesa ar fi apelat la câteva proceduri estetice pentru a întineri, dar fară a avea acel look "paralizat", dat de botox. 

La clinica ce se folosește de imaginea lui Kate a apelat, fară să ascundă acest lucru, Sarah Ferguson, ducesă de York. Aceasta este fosta soție a prințului Andrew, ducele de York, al doilea fiu al reginei Elisabeta a II-a și al prințului Filip.

Deocamada rămâne un mister dacă Ducesa a folosit sau nu baby botox sau alte proceduri pentru look-ul său mereu fresh. Cu siguranță, chiar dacă ar folosi, probabil nu ar recunoaște acest lucru, deoarece Kate Middleton este o promotoare a naturaleții, bunului gust și a modestiei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni