• PRO TV
  • Emilia Clarke, despre hemoragia cerebrală care era să o omoare: „A fost un lucru bun”

Emilia Clarke, despre hemoragia cerebrală care era să o omoare: „A fost un lucru bun”

Emilia Clarke, despre hemoragia cerebrală care era să o omoare: „A fost un lucru bun”

Actrița Emilia Clarke face o dezvăluire cutremurătoare despre afecțiunea care era să o ucidă în timp ce filma pentru Urzeala tronurilor.

Emilia Clarke avea 24 de ani când a primit rolul vieții ei în seria de mare succes, Urzeala tronurilor. Însă, anul de debut în televiziunea „mare” era să fie și ultimul. Actrița a suferit două anevrisme cerebrale în timp ce repeta replicile pentru Urzeala tronurilor.

Atunci și-a dorit să moară și le-a cerut medicilor să o deconecteze de la aparate. Azi, însă, este de părere că amenințarea care o pândea atunci a fost unul dintre lucrurile bune din viața ei.

„Am ajuns la un punct în care, da, cred că hemoragia cerebrală a fost un lucru bun. Fiindcă nu mi-a fost dat să fiu genul de actor care să o ia pe arătură, în articolele de bârfe. Și având o hemoragie internă care a coincis exact cu debutul carierei mele și cu debutul unui serial care a devenit ceva chiar gustos, mi-a dat o perspectivă pe care nu aș fi avut-o altfel”, a spus Emilia Clarke pentru The Guardian.

Emilia Clarke, în spital după anevrism (stânga). În dreapta, imagine din serial. FOTO: Profimedia/wall.alphacoders.com

Actrița a dezvăluit că nu s-a simțit confortabil să vorbească despre această parte a vieții ei pentru că nu voia ca lumea să o privească mereu ca pe un bolnav. Abia în martie 2019, cu puțin timp înainte de finalul serialului, Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) s-a confesat într-un interviu acordat publicației The New Yorker.

„Tocmai când toate visurile mele din copilărie păreau să se fi împlinit, aproape mi-am pierdut mințile și apoi viața. Nu am spus niciodată această poveste, dar acum e timpul”, a dezvăluit Emilia Clarke.

Imediat după ce a trecut cu bine de operațiile care i-au salvat viața, Emilia Clarke a devenit ambasador al luptei împotriva afecțiunilor cerebrale. Actrița a fondat organizație caritabilă Same You, care oferă sprijin pacienților și finanțează programe medicale care au scopul de a preveni afecțiunile cerebrale.

Citește și: În Urzeala tronurilor i-a subordonat pe toți. În fața cui a îngenuncheat Emilia Clarke

Fotografii: Getty Images/wall.alphacoders.com

Vezi și VIDEO: Emilia Clarke, obligată să se dezbrace în scenele de erotice din Urzeala tronurilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni