În Urzeala tronurilor i-a subordonat pe toți. În fața cui a îngenuncheat Emilia Clarke

În Urzeala tronurilor i-a subordonat pe toți. În fața cui a îngenuncheat Emilia Clarke
Emilia Clarke a fost Daenerys Targaryen în Urzeala tronurilor. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Noiembrie 2019
Data actualizare: 07 Noiembrie 2019
Dacă în Urzeala tronurilor a jucat-o pe nemiloasa și neînduplecata Daenerys Targaryen, actrița Emilia Clarke a dezvăluit că în viața reală a îngenuncheat în fața unui singur om.

Nu, nu regina Marii Britanii a determinat-o să ia poziția umilă, ci un alt bărbat din Familia Regală. Emilia Clarke a dezvăluit că în 2018, în timpul unui eveniment găzduit de Palatul Kensington, pe care ea l-a prezentat, i s-a cerut să îngenuncheze în fața prințului William.

Atunci l-a cunoscut personal pe fiul prințesei Diana și a mărturisit că s-a simțit foarte stingherită.

„Trebuie să faci tot ceremonialul, nu trebuie să întorci spatele, trebuie să curtezi, trebuie să i te adresezi cu apelativul Alteță Regală sau ceva de genul. M-am luptat cu asta. Dar trebuia să o fac. Nu cred că a văzut vreodată serialul meu”, s-a destăinuit actrița pentru Vanity Fair.

Citește și: Emilia Clarke, poză în cada lui Jason Momoa de ziua lui. „Cu tine mă simt cu 60 cm mai mică”

Însă, în 2017, ducii de Cambridge, William și Kate, au dezvăluit că sunt fani declarați ai serialului. Cei doi i-au încurajat pe britanici să urmărească aventurile celor 7 regate. 

Emilia Clarke, supusă unui test cu detectorul de minciuni

În interviul acordat revistei Vanity Fair, actrița a fost supusă unui test cu detectorul de minciuni. Pe lângă întrebările uzuale, simple, Emilia Clarke a fost nevoită să răspundă unora incomode.

Cum ar fi întrebarea dacă paharul de cafea care a apărut într-o scenă din serial era al ei sau nu. Aterior, Emilia Clarke a oferit un răspuns oficial pe această temă. Investigatorul a confirmat că ea a spus adevărul.

Poți susține că ești cel mai talentat actor care provine din Oxfordshire?”, a întrebat-o investigatorul. Răspunsul ei a fost da. „Mult mai talentată decât acesta?”, a plusat bărbatul, arătându-i o fotografie cu un coleg de breaslă.

Actrița a fost nevoită să revină asupra răspunsului și să susțină că el e și mai inteligent și mai talentat decât ea. Vezi AICI toată investigația!

Fotografii: Getty Images/wall.alphacoders.com

Vezi și VIDEO: Emilia Clarke, profil de celebritate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies