• PRO TV
  • Reacții după pasul în spate făcut de ducii de Sussex. „Femeia care a furat un prinț”

Reacții după pasul în spate făcut de ducii de Sussex. „Femeia care a furat un prinț”

Reacții după pasul în spate făcut de ducii de Sussex. „Femeia care a furat un prinț”

Ducii de Sussex, Meghan și Harry, au șocat planeta când au anunțat că își reduc rolul în interiorul Casei Regale Britanice. Reacțiile celebrităților dovedesc că cei doi au făcut impresie cu decizia lor.

Meghan Markle și prințul Harry au anunțat pe contul lor de Instagram că renunță la statutul de membrii de vază ai Familiei Regale Britanice. Acest lucru înseamnă că plănuiesc să-și reducă rolul în interiorul familiei și să apară mai rar în public. 

Anunțul, făcut fără consultarea Reginei, poate însemna că Meghan și Harry sunt împăcați cu ideea că vor pierde o serie de privilegii conferite de statutul lor regal. Cei doi au făcut un pas în spate pentru a petrece mai mult timp departe de Londra și de „viața de la curte”.

O serie de oameni importanți din Regat arată cu degetul spre Meghan Markle, pe care o consideră responsabilă de influențarea prințului Harry.

„Oamenii spun că sunt prea critic cu Meghan Markle, dar ea a renunțat la familia ei, a renunțat la tatăl ei, a renunțat la cei mai mulți prieteni ai ei, l-a separat pe Harry de William, iar acum l-a despărțit de Familia Regală”, a scris pe Twitter realizatorul TV Piers Morgan.

Și scriitorul Isaac Fitzgerald a reacționat într-un stil caracteristic. 

„Acesta este furtul meu preferat. Femeia care a furat un prinț. Incredibil”, a scris acesta pe Twitter.

Ziarele din Marea Britanie scriu că regina și ceilalți membrii importanți ai Casei Regale sunt furioși din cauza deciziei ducilor de Sussex.

„Ador știrea cu Meghan și Harry. Toată lumea are de câștigat, doar dacă nu cumva îmi scapă mie ceva”, a reacționat vedeta de televiziune Bethenny Frankel.

Ducii de Sussex, „rupți” de Casa Regală

Analiștii din Regat consideră că anunțul ducilor de Sussex nu este o surpriză, ruptura dintre Meghan, Harry și Casa Regală fiind evidentă încă de anul trecut. Meghan și Harry nu erau prea fericiți cu statutul lor de „vedete” ale Familiei Regale, fiind deseori copleșiți de presiunea publică la care au fost supuși.

Prințul Harry a și chemat în instanță două ziare din Marea Britanie, pe motiv că ar fi hărțuit-o pe soția lui, Meghan Markle.

„Intenționăm să ne retragem din postura de membrii seniori ai Familiei Regale și să muncim pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar, în timp ce vom continua să sprijinim necondiționat pe Majestatea Sa Regina”, au scris ei pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Într-un mesaj public oficial, Regina Elisabeta a II-a a transmis că a fost informată de intenția ducilor de Sussex, dar că nu se aștepta la o decizie radicală. 

„Discuțiile cu ducele și ducesa de Sussex sunt într-un stadiu incipient. Le înțelegem dorința de a avea o abordare diferită, dar acestea sunt chestiuni complicate care vor dura mult”, se arată într-un comunicat al Palatului Buckingham.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Meghan Markle

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni