• PRO TV
  • (P) Trenduri de nuntă ce vor rămâne mereu la modă

(P) Trenduri de nuntă ce vor rămâne mereu la modă

(P) Trenduri de nuntă ce vor rămâne mereu la modă

Nunta e un moment important din viata oricui si sigur ti-ai imaginat cel putin o data cum va fi nunta ta si mai ales cum va arata rochia ta de mireasa.

Chiar daca nu ai gasit inca alesul inimii tale, pentru acest tip de rochie sunt trenduri care vor ramane mereu la moda.

1. Trendul cel mai important, rochia de culoarea albă

Sigur ai fost la nunti unde mireasa avea rochia de culoarea ivoire sau pastel roz sau bleu. Rochia cea mai potrivita pentru un astfel de eveniment ramane cea de culoarea alba. Aceasta culoare exprima puritatea, frumusetea simpla. Albul este un simbol atasat acestui eveniment.

2. Rochia de mireasă fluidă din mătase

Un alt clasic daca este sa vorbim despre rochia de mireasa este rochia fluida, diafana din matase. Vei fii mereu sensuala, feminina in acest tip de rochie. Aceasta forma este versatila, poti purta aceasta rochie si intr-un restaurant de lux dar si intr-o nunta organizata in aer liber intr-o gradina spectaculoasa sau chiar la malul marii. 

3. Rochia de mireasă stil prințesă

Rochia in stil printesa va ramane mereu la moda. Este imaginea clasica a unei rochii de mireasa asa ca te poti interesa de pe acum.

Rochia alba de mireasa in stil printesa nu se va demoda niciodata. Vei arata mereu spectaculos. Poate fi cu corsaj sau fara. Tipul acesta de rochii este facut cel mai des din tull si dantela.

Poti avea umerii dezgoliti iar pentru biserica sau seara poti purta o capa. Dar si rochiile cu maneci, de dantela aplicata pe tul de cele mai multe ori sunt mereu in trend prin eleganta lor. Cu o astfel de rochie poti merge intr-un restaurant de lux, intr-un conac, vei fi mereu la inaltime!

4. Rochia de mireasă albă cu trenă

Sunt sigura ca te gandesti la sedinta foto cand iti vei achizitiona o astfel de rochie, si ce poate fi mai spectaculos decat o trena frumoasa? Rochiile cu trena, integrata sau detasabila vor fi mereu in trend. Pozele de nunta sunt mult mai artistice daca ai si o trena pe care sa o asezi frumos, sa faci o compozitie interesanta impruna cu voalul de pe cap care e bine sa fie si el mereu lung. 

5. Rochii pentru domnișoare de onoare în culori pastel

Domnisoarele de onoare fac parte integranta din evenimentul tau. Daca incepi deja sa te uiti pentru rochii pentru ele este clar ca rochiile pastel din matase sunt o valoare sigura ce va fi mereu la moda. 

Cine nu arata bine intr-o rochie structurata din matase? Rochia de domnisoara de onoare poate fi fluida din matase sau poate fi tip sirena din dantela. E bine sa nu renunti la domnisoarele de onoare, ele sunt de obicei prietenele tale si vrei sa le ai pe toate intr-o fotografie. 

Aici poti gasi un video interesant despre rochiile albe de nunta si 10 sfaturi de care este bine sa tii cont in alegerea rochiei tale: https://www.youtube.com/watch?v=CbwcnEpuJ78

Ai foarte multe optiuni pentru nunta ta, si mai ales sa pastrezi bucuria ,iubirea, un trend ce trebuie sa ramana etern.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni