• PRO TV
  • Ricky Gervais, glume controversate despre Oscar 2020. Ce a spus despre "dăunătorii sexuali"

Ricky Gervais, glume controversate despre Oscar 2020. Ce a spus despre "dăunătorii sexuali"

Ricky Gervais, glume controversate despre Oscar 2020. Ce a spus despre "dăunătorii sexuali"

Aseară, s-au decernat premiile Oscar 2020, iar Ricky Gervais, renumit pentru faptul că ia în râs vedetele de la Hollywood, nu le-a iertat nici de această dată. 

În luna ianuarie a acestui an, actorul britanic Ricky Gervais a fost gazda Globurilor de Aur, iar acum fanii săi și-au dorit să afle părerea acestuia și despre Oscaruri.

Citește și: Parasite, cel mai bun film la Premiile Oscar 2020

Astfel, deși ceremonia nu a avut o gazdă - mai multe staturi urcând pe scenă pentru a prezenta diverse momente - Ricky Gervais a făcut comentarii răutăcioase de pe canapeaua sa de acasă. Și așa cum era de așteptat, acestea nu au fost deloc politically correct.

Fanii l-au întrebat ce ar fi spus dacă s-ar fi aflat pe scene Dolby Theater, iar actorul nu a dezamăgit cu răspunsul său. 

"Întrebare pentru Ricky Gervais, dacă ai fi fost tu gazda Oscarurilor, care ar fi fost prima glumă?", Wrote a fan for Twitter. 

Ricky a dat reply: ”Este minunat să văd o astfel de diversitate în această seară. Dăunători sexuali, extrem de bogați, în toate formele și mărimile ".

"Abia aștept să aud toate acele discursuri inspiraționale despre egalitate și este grozav că cele trei ore în care voi vă aflați aici înseamnă pentru slujitorii voștri, prost plătiți, un pic de timp liber pe această săptămână ", a scris el pe Twitter.  

De asemenea, actorul din serialul "After Life" nu sa sfiit să-și facă reclamă: "America! Vizionează After Life în noaptea aceasta. Este un serial despre un bărbat care realizează că umanitatea este dezgustătoare, o plagă narcisistă, așa că devine furios și trist și pierde orice dorință de a trăi. Sau, în schimb, uită-te la Oscaruri și experimentează toate aceste sentimente la prima mână ".

Photo: Getty 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni