• PRO TV
  • Tom Hanks, mesaj din carantină. Actorul și soția sa au fost diagnosticați cu COVID-19

Tom Hanks, mesaj din carantină. Actorul și soția sa au fost diagnosticați cu COVID-19

Tom Hanks, mesaj din carantină. Actorul și soția sa au fost diagnosticați cu COVID-19

Actorul Tom Hanks și soția lui, Rita Wilson, sunt la izolare în Australia, unde au contractat virusul care face ravagii în Italia. Acesta a transmis un mesaj din carantină pentru fanii săi.

Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv la testul de coronavirus după ce au acuzat simptome de răceală. Cei doi se aflau în Australia pentru niște filmări și au fost preluați repede de medici.

În prezent, soții Hanks sunt la izolare, dar cu o stare de sănătate bună. Actorul de 63 de ani a transmis un mesaj pentru fani, pe rețelele sociale.

„Bună, prieteni. Rita Wilson și eu vrem să vă mulțumim tuturor de aici, unde suntem tratați foarte bine. Avem COVID-19 și suntem la izolare, ca să nu răspândim boala. Sunt oameni pentru care infectarea poate duce la afecțiuni grave. Noi luăm fiecare zi pe rând. Sunt lucuri pe care toți le putem face pentru a trece peste asta, urmând sfaturile specialiștilor și având grijă de noi, nu? Țineți minte, în ciuda evenimentelor actuale, nu există lacrimi în baseball”, a încheiat Tom Hanks, într-o notă amuzantă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Celebrități confirmate cu coronavirus sau în carantină

Tom Hanks și Rita Wilson nu sunt singurele staruri care au fost depistate cu coronavirus. Sophie Trudeau, soția premierului Canadei, este infectată cu noul coronavirus. Soțul ei, Justin Trudeau, este acum în carantină.

Sora actorului Matthew Broderick, Janet, are și e boala COVID-19 și a fost internată. 

Fotbalistul Daniele Rugani, de la Juventus Torino, a fost diagosticat cu boala provocată de coronavirus și este la izolare. De fapt, toată echipa Juventus este acum în carantină.

Regele Harald al V-lea al Norvegiei şi Regina Sonja au fost plasați în carantină la domiciliu, după ce recent s-au întors dintr-o călătorie din Iordania. 

Jucătorul de baschet Rudy Gobert, de la echipa Utah Jazz, a fost testat pozitiv. La fel și colegul său Donovan Mitchell.

Antrenorul echipei de fotbal Arsenal Londra, Mikel Arteta, este și el la izolare după ce a fost testat pozitiv.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Doctor de bine - Informaţii utile despre coronavirus

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni