• PRO TV
  • Demi Rose, cum numai ea ar putea să apară pe pârtie: topless!

Demi Rose, cum numai ea ar putea să apară pe pârtie: topless!

Demi Rose, cum numai ea ar putea să apară pe pârtie: topless!

“Regina Instagramului”, Demi Rose, nu stă cu frica coronavirusului. Tânără în vârstă de 24 de ani își vede de viață și se bucură de o vacanță la schi. Ca să le facă o bucurie și fanilor ei fideli de pe rețelele de socializare, bruneta s-a lăsat fotografiată topless la baza pârtiei.

Demi Rose și-a etalat formele generoase în Alpii Francezi, pozând în ipostaze sexy în natură :) Înconjurată de zăpadă, Demi a renunțat la haine și și-a acoperit bustul doar cu bretelele de la pantalonii de schi. La o asemenea “priveliște”, nu e de mirare că a primit peste 800.000 de like-uri.

Senzația Instagramului a vorbit de curând despre adolescența ei tristă: aceasta și-a pierdut ambii părinți, pe când avea numai 17 ani. Tatăl ei a avut cancer, iar mama să a suferit un atac de cord care a lăsat-o paralizată. Demi a fost cea care a avut grijă de ea. La numai 7 luni de la moartea tatălui, și mama ei a încetat din viață în urma unei infecții la stomac.

Cum de a ajuns totuși cunoscută Demi Rose și de ce o adoră atât de mult paparazzii? Britanica a stârnit ceva vâlvă după ce s-a cuplat, în urmă cu doi ani, cu fostul iubit al lui Kylie Jenner, rapperul Tyga. Atunci tabloidele au speculat pe această temă, mergând până într-acolo încât să sugereze ce Tyga a înșelat-o pe Kylie, sora mai mică a lui Kim Kardashian, cu Demi Rose.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni