Demi Rose, în costum de baie pe stradă. Cum a apărut “regina Instagramului”

Demi Rose, în costum de baie pe stradă. Cum a apărut regina Instagramului
Citeste mai mult despre: Demi Rose, costum de baie,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 Februarie 2020
Data actualizare: 27 Februarie 2020
Cunoscută pentru aparițiile sale incendiare, Demi Rose a reușit să întoarcă toate privirile cu un costum de baie cu… vreo 5 numere mai mici  :)

În condițiile în care formele ei generoase necesita mărimi considerabile la haine, Demi Rose a ales să poarte un costum de baie minuscul, care de abia i-a acoperit strictul necesar. Vedeta a fost surprinsă așa în Venice Beach, California, însă nu pe plajă, ci pe stradă :)  Practic, costumația perfectă pentru mersul pe bicicletă.

Senzația Instagramului, în vârstă de 24 de ani, a vorbit de curând despre adolescența ei tristă: aceasta și-a pierdut ambii părinți, pe când avea numai 17 ani. Tatăl ei a avut cancer, iar mama sa a suferit un atac de cord care a lăsat-o paralizată. Demi a fost cea care a avut grijă de ea. La numai 7 luni de la moartea tatălui, și mama ei a încetat din viață în urma unei infecții la stomac.

Demi a mărturisit că a suferit ani la rând, însă a reușit să își revină în cele din urmă din punct de vedere psihic. “Acum simt că nimic nu mă mai poate doborî”, a spus aceasta.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!