• PRO TV
  • Andreea Antonescu, la un pas de moarte!

Andreea Antonescu, la un pas de moarte!

Andreea Antonescu, la un pas de moarte!

Toata lumea stie ca Andreea Antonescu a avut o adolescenta plina de stralucire si succes. Pana sa ajunga insa la varsta \"Andre\", artista a trecut in copilarie prin momente foarte grele.

In copilarie Andreea Antonescu a suferit de o boala crunta numita "sindrom nevrotic mixt". Doctorii i-au dat numai 5% sanse de supravietuire, dar parintii au ingrijit-o atat de bine incat si-a revenit. Mama ei i-a stat alaturi in spital zi si noapte, pana cand a ramas ea insasi fara puteri si a ajuns la 38 de kilograme.

Astazi doamna Antonescu este fericita ca are o fata iubitoare care o face sa se simta foarte mandra. Cele doua au o relatie apropiata si isi vorbesc zilnic la telefon, de fiecare data la ora 12 00 la pranz. Se si intalnesc o data pe saptamana, cand vine mama la Bucuresti sa ii gateasca Andreei. Artista nu are intentia sa se transforme prea curand intr-o mare gospodina, asa ca cere mereu ajutorul mamei. Cu toate acestea, Mioara Antonescu are incredere in fiica ei si considera ca Andreea poate oricand sa aiba grija de propria familie. De aceea ii tot "sugereaza" discret sa se gandeasca la varianta de a deveni ea insasi mamica.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni