• PRO TV
  • (P) Top 3 laptopuri de gaming care au cel mai bun display

(P) Top 3 laptopuri de gaming care au cel mai bun display

(P) Top 3 laptopuri de gaming care au cel mai bun display

Felul în care se afișează informația și claritatea imaginii sunt fără doar și poate vitale atunci când vine vorba de un laptop de gaming. Informații precum rezoluția, rata de refresh a display-ului sau diagonala pot părea ușor vagi la prima vedere, dar sunt esențiale atunci când facem o alegere legată de felul în care vrem să vedem imaginile pe ecranul laptopului.

Pentru un gamer veritabil este important ca imaginea să nu sacadeze și să poată vedea cât de clar posibil ce se întâmplă în fața ochilor lui. Poate părea un moft, dar display-ul unui laptop cântărește greu și în ce privește costurile. Citește materialul de mai jos pentru a  descoperi care sunt cele mai bune laptopuri și din punct de vedere al display-ului.
 

Asus Zephyrus G14

Pentru mulți gameri, acesta este definiția la zi a laptopului de gaming. Prezintă un ecran de 14 inch non-glare full HD cu o rezolutie de 1,920 x 1,080. Are cea mai bună baterie de pe piață și este cap de linie în ce privește performanța. Este subțire și ușor, așadar extrem de portabil, singurele dezavantaje fiind că nu beneficiază de un webcam și ventilatoarele pot fi destul de zgomotoase. 

Nu este un laptop perfect, dar este foarte aproape! Datorită procesorului AMD Ryzen 4000, dezvoltă o putere de invidiat și se completează perfect cu placa grafică Nvidia RTX 2060. Adaugă un display rapid, cu o rată de refresh de 120Hz și tot vei descoperi că te ține bateria întreaga zi. Raportat la calitatea oferită, îl poți găsi la un preț mai mult decât decent.

 

Alienware Area-51m

Dacă erai în căutarea celui mai puternic laptop de pe piață, te poți opri liniștit aici. Are un ecran de 17.3 inch, cel mai mare din această listă, full HD cu o rezoluție de 1,920 x 1,080. De departe cel mai bine dotat din punct de vedere al resurselor, Alienware Area 51-m este un monstru! Arată foarte bine și are o tastatură perfectă pentru un gamer. Este foarte scump, recunoaștem, dar își merită banii cu prisosință, chiar dacă tinde să se încălzească puternic și are ventilatoare zgomotoase. De asemenea, stă cel mai prost la capitolul portabilitate. 

Adevărul este ,totuși, că n-ai cum să nu te îndrăgostești de el, fiind opțiunea care te asigură că vei juca cele mai recente jocuri cu cele mai înalte setări și cea mai bună rezoluție de pe piață. De asemenea, toate componentele interne pot fi înlocuite, ceea ce asigură o viața mai lungă și posibilități de modificare. Era culmea să aibă și o baterie durabilă, având în vedere ce capacități are. Oricum, nu te vei plimba prea mult cu el. 
 

Razer Blade

Ultimul, dar nu cel din urmă, acest model este preferatul gamerilor de câțiva ani încoace. Cu un ecran de 15.6 inch full HD și o rezoluție de 1,920 x 1,080, aterizează chiar în mijlocul listei noastre, dacă vorbim de mărimea display-ului. Îl poți găsi chiar și cu opțiunea 4K, chiar dacă nu e ideală pentru gameri. Este de asemenea foarte puternic, portabil, dar destul de scump. 

Pentru cât este de subțire, e oarecum surprinzător că are o placă Nvidia GeForce RTX și, dacă asta nu te mulțumește pe deplin, poți folosi Razer Core-ul pentru a te extinde. Avantajul este că-l poți folosi și ca laptop standard, datorită touchpad-ului care aduce aminte de trackpadul MacBook-urilor. 

Oricare opțiune vei decide în final să alegi, stai liniștit: sigur vei avea parte de o experiență vizuală de zile mari!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni