• PRO TV
  • Joaquin Phoenix va deveni tată la 45 de ani. Logodnica lui, Rooney Mara, e însărcinată

Joaquin Phoenix va deveni tată la 45 de ani. Logodnica lui, Rooney Mara, e însărcinată

Joaquin Phoenix va deveni tată la 45 de ani. Logodnica lui, Rooney Mara, e însărcinată

Actorul Joaquin Phoenix și logodnica lui, actrița Rooney Mara, vor deveni părinți în vara acestui an. Surse din anturajul lor spun că sarcina este avansată.

Rooney Mara e însărcinată în 6 luni, spun surse din rândul apropiaților, citate de Page Six. Actrița de 35 de ani este la primul copil, la fel și partenerul ei, Joaquin Phoenix. Cei doi nu au confirmat informația, însă publicația susține că Rooney a fost văzută purtând haine largi în puținele ei ieșiri din izolare.

Pentru Phoenix anul a început bine, cu un premiu Oscar pentru interpretarea din filmul Joker. Acum se bucură de cele mai binecuvântate luni de dinainte de, probabil, cea mai frumoasă perioadă a vieții sale.

Actorul de 45 de ani și-a cunoscut logodnica în 2013, în timp ce filmau împreună pentru pelicula Her. În octombrie 2019, Phoenix a dezvăluit într-un interviu pentru revista Vanity Fair că la început a crezut că Rooney îl disprețuiește. În realitate, ea era „topită” după el.

Ea este singura fată pe care am căutat-o pe internet. Eram doar prieteni, prieteni prin email. N-am făcut niciodată asta. N-am căutat nicio fată pe internet”, s-a confesat actorul.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara au foarte multe lucruri în comun și, dacă nu le-au avut de la început, s-au schimbat de dragul celuilalt. Ea, de exemplu, de devenit vegană luând exemplul lui, care urma acest regim alimentar de 40 de ani. Vezi AICI ce nu mai știai despre Rooney Mara!

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Joaquin Phoenix a câștigat Oscarul pentru rolul său din Joker

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni