• PRO TV
  • 115 copii s-au născut din mame infectate cu noul coronavirus într-un singur spital! Care a fost rata de transmisie de virusului?

115 copii s-au născut din mame infectate cu noul coronavirus într-un singur spital! Care a fost rata de transmisie de virusului?

115 copii s-au născut din mame infectate cu noul coronavirus într-un singur spital! Care a fost rata de transmisie de virusului?

Potrivit BBC, 115 copii s-au născut în ultima lună din mame infectate cu noul coronavirus doar la un singur spital din Mumbai, India.    

Trei dintre ei au fost suspecți initial de COVID-19, din cauza unor teste fals pozitive, dar ulterior alte teste au arătat că nu au contractat virusul. Restul s-au născut sănătoși. 
 
Mai mult de jumătate dintre bebelușii născuți de femei infectate cu noul coronavirus la Spitalul Sion au venit pe lume prin cezariană, dar o parte s-au născut natural și totuși nu s-au infectat. 56 dintre copii erau băieți, iar 59 fete.  

Înainte și după naștere, o echipă formată din 65 de medici și 24 de asistente medicale au tratat aceste mame infectate cu noul coronavirus într-o secție specială cu 40 de paturi. Odată cu creșterea infecțiilor, spitalul intenționează să adauge încă 34 de paturi pentru gravide infectate.
 
"Suntem norocoși că majoritatea femeilor care au fost testate pozitiv nu prezintă deloc simptome. Unele dintre ele au avut febră și au raportat probleme cu respirația. Le-am tratat și le-am trimis acasă după naștere", a spus dr. Arun Nayak, șeful secției de ginecologie a spitalului. 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA VIAȚA BATE VLOGUL-SEZONUL 2FOTO: SHUTTERSTOCK

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni