• PRO TV
  • Prepară-ți cafeaua de zi cu zi ca un adevărat barista!

Prepară-ți cafeaua de zi cu zi ca un adevărat barista!

Prepară-ți cafeaua de zi cu zi ca un adevărat barista!

În materie de cafea fiecare are preferințele lui, dar parcă cea de acasă nu are niciodată savoarea celei din oraș. Ei bine, îți putem da cel puțin 9 idei de pus mai mult gust în cafeaua ta de zi cu zi.

Cafeaua ne aduce împreună și încurajează mereu comunicarea dintre noi. Însă, uneori, trebuie să stăm la distanță ca să înțelegem cât de mult însemnăm unii pentru alții. Fiindcă nu te-ai întors încă la viața ta de dinainte, nu înseamnă că trebuie să renunți la obiceiul care îți dă atâta energie zi de zi.

Îți poți bea cafeaua la tine acasă, ca și când ar fi fost preparată de un specialist, iar asta o spune chiar un expert în prepararea cafelei. Valentin Luca, triplu campion mondial la flair bartending, are 9 rețete de cafea pe care vrea să le dezvăluie tuturor.

O cafea specială, care face furori pe social media, e Dalgona Coffee. Avem nevoie de cantități egale de cafea instant, lapte și zahăr. Eu am ales o cafea de la Tchibo – Tchibo Exclusive. Este prăjită intens și o voi mixa cu aceste două ingrediente”, spune Valentin Luca. 

Rețeta este disponibilă AICI, însă specialistul în cafea are mai multe ponturi pentru împătimiții acestei licori. Unul dintre ele este că poți combina apă tonică, gheață și cafea fierbinte pentru a obține o băutură care te va energiza pe loc.

Cafeaua de acasă nu e deloc banală și cu nimic mai prejos decât cea preparată în oraș. Te poți răsfăța oricând cu o cafea specială chiar dacă nu ieși din casă ori cafeneaua ta preferată e încă închisă.

Fii cu ochii pe Valentin Luca, AICI! Mai are rețete ingenioase de cafea pe care le poți face acasă. Iată câteva: cafea după metoda French Press, Cappucino stilat, Espresso cu două sortimente de cafea, Café Latte, cafea turcească, Groung Coffee și, de ce nu?, Frappe. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni