• PRO TV
  • Kanye West, donații de 2 milioane $ pentru familiile afectate de rasism. Cum o ajută pe fiica lui George Floyd

Kanye West, donații de 2 milioane $ pentru familiile afectate de rasism. Cum o ajută pe fiica lui George Floyd

Kanye West, donații de 2 milioane $ pentru familiile afectate de rasism. Cum o ajută pe fiica lui George Floyd

Kanye West s-a alăturat protestelor din SUA pentru a transmite propriul mesaj de combatere a rasismului. Însă, artistul a făcut un gest de milioane în folosul celor care au căzut victime discriminării pe criterii rasiale.

Kanye West a fost cel mai bine plătit artist în ultimul an. Cu încasări de 170 de milioane de dolari, în perioada iunie 2019 - iunie 2020, rapper-ul își permite să scoată mulți bani din buzunar pentru a-i ajuta pe cei din jur. 

Cele mai noi acte de binefacere sunt pentru susținerea familiilor a trei americani de culoare care au fost uciși în acest an: doi răpuși de poliție, unul de un fost polițist.

Kanye West a donat nu mai puțin de 2 milioane de dolari pentru susținerea financiară a familiilor lui George Floyd, lui Ahmaud Marquez Arbery și lui Breonna Taylor, scrie TMZ. Toți trei au murit în urma unor atacuri considerate cu tentă rasială.

Kanye West, ajutor pentru fiica lui George Floyd

George Floyd a lăsat în urma sa o fiică de 6 ani pe nume Gianna. Kanye West a decis să intervină în ajutorul ei și a înfiiințat un fond de economii care să acopere toate cheltuielile cu școlarizarea când acesta va ajunge la facultate. 

Gianna și mama ei, Roxie. FOTO: Getty Images

Gianna a rămas în grija mamei ei, Roxie Washington, care a cerut dreptate pentru partenerul ei de viață.

Vreau să i se facă dreptate pentru că el era bun... Şi aceasta este dovada că el a fost un om bun. Gianna nu mai are tată. El nu o va mai vedea crescând, terminând şcoala. Nu o va conduce niciodată spre altar. Dacă va fi vreo problemă în care să aibă nevoie de ajutor de la tatăl său, ea nu-l mai are”, a declarat femeia cu ochii în lacrimi, conform Reuters.

Kanye West, care în luna aprilie a fost declarat de Forbes miliardar, a ajutat până și micii întreprinzători de culoare din Chicago în timpul pandemiei de Covid-19. Din cauza crizei provocate de noul coronavirus, mulți și-au închis afacerile.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Elon Musk trimite primii oameni în spaţiu - Trending Review cu Daragiu - Episodul 32

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni