• PRO TV
  • Cum să îți lansezi propria afacere și să ai succes cu ea. Cursul care te învață primii pași în business

Cum să îți lansezi propria afacere și să ai succes cu ea. Cursul care te învață primii pași în business

Cum să îți lansezi propria afacere și să ai succes cu ea. Cursul care te învață primii pași în business

“Am o idee de afacere şi nu ştiu cum să încep...”, “Mi-am lansat afacerea, dar nu ştiu să o promovez...”  -  acestea sunt probleme cu care se confruntă mulți oameni de afaceri la început de drum. Rise Up- Business Image Course este un curs de imagine pentru afaceri anteprenoriale, care te va ajuta să iei cele mai bune decizii privind strategia de comunicare pentru businessul tau.

Rise Up Image Course începe pe 19 iunie și conține 5 module care te ajută să îţi lansezi afacerea.

Cum se desfășoară cursul?

Cursul se desfășoară online și e împărțit astfel:

- 5 module de curs, fiecare a două ore, live, pe platforma Zoom

- 6 întâlniri de lucru, fiecare a două ore, live, pe platforma Zoom

- 5 luni

- 2 întâlniri / lună


Timp de 5 luni, pe parcursul a 5 module de curs şi 6 întâlniri de lucru, antreprenorii primesc consultanţa de branding, marketing şi PR de care au nevoie pentru a-şi lansa afacerea sau a-i îmbunătăţi imaginea și vizibilitatea pe piață. Pe durata cursului, participanţii sunt ghidaţi să folosească cele mai bune metode şi principii pentru a-şi construi brandul afacerii, strategia de vânzări, marketing şi PR, planul de lansare şi sunt sprijiniţi să îşi lanseze afacerea sau produsul. 

“Primim foarte multe solicitări de la antreprenori aflaţi la început de drum, care au idei extraordinare de business, dar nu au experienţa de branding, marketing şi PR pentru a-şi lansa corect afacerea încă de la început. Şi, de multe ori, bugetul necesar pentru a angaja o agenţie de comunicare nu este sustenabil în planul lor de afaceri. 

Situaţia curentă a pandemiei globale şi studiile recente care arată că 1 din 2 start-uri nu supravieţuieşte în primul an (Barometrul afacerilor de tip start-up, lansat de EY România, în 2019), ne-au mobilizat să oferim procesul dezvoltat de noi unui număr cât mai mare de antreprenori. 

Cursul de imagine Rise Up a luat naştere din dorinţa de a susţine cât mai multe afaceri cu potenţial să aibă success.”, Ludmila Tones, Managing Partner Positive Communication.

Foto: Ludmila Tones, Managing Partner Positive Communication.

Cursul Rise Up se desfășoară online, pe platforma zoom, timp de 5 luni și  acoperă etapele esenţiale în pregătirea lansării unei afaceri, produs sau serviciu: cercetare de piaţă, definirea ofertei (produselor şi preţurilor), crearea imaginii brandului și a instrumentelor de comunicare, stabilirea strategiei de vânzări, marketing şi PR, lansare şi follow-up lansare. După fiecare modul, antreprenorii au o întâlnire de lucru în care primesc feedback din partea echipei Positive Communication la temele pe care le au de implementat în etapa respectivă a cursului. În felul acesta, antreprenorii sunt ghidaţi să facă un progres real în fiecare etapă.

„De multe ori  antreprenorii au mindset-ul potrivit, pot găsi multe resurse şi instrumente online, dar se pierd atunci când trebuie să le implementeze efectiv. Rise Up oferă informaţiile necesare şi, cel mai important, structura potrivită pentru implementarea lor, prin formarea unui grup de lucru care are acelaşi obiectiv şi motivaţie: lansarea afacerii la un termen bine definit.”, Ludmila Tones.

Află mai multe despre acest curs de imagine de pe positivecommunication.ro și înscrie-te AICI.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni