• PRO TV
  • (P) De ce să foloseşti oja semipermanentă la manichiură?

(P) De ce să foloseşti oja semipermanentă la manichiură?

(P) De ce să foloseşti oja semipermanentă la manichiură?

Grija pentru mâini este foarte importantă. Manichiura îngrijită şi creativă este un adevărat accesoriu cosmetic. Prezenţa mâinilor şi a unghiilor bine îngrijite, sănătoase şi perfect estetice, este importantă pentru a te simţi mereu liberă şi încrezătoare. Cu ojă semipermanenta, vei avea întotdeauna mâini şi unghii elegante şi sănătoase. Poţi alege oja semipermanenta chiar acum accesând magazinul online Rosalind.ro. Acest produs va sublinia întotdeauna starea de bine şi luciul unghiilor.

Celebrul Coco Chanel a popularizat de mult acest concept şi mulţi sunt de acord cu acesta. Moda pentru extensiile de unghii a trecut de mult timp şi orice femeie alege un lac mai interesant şi mai puţin dăunător. Aplicarea lacului semipermanent este un mod universal şi destul de durabil de a păstra frumuseţea unghiilor. Pentru a verifica acest lucru singură, cumpăra oja semipermanenta din magazinul online Rosalind.ro.

Manichiura cu ojă semipermanentă

Oja semipermanenta este un tip mai avansat de modelare a unghiilor. Din punct de vedere vizual, acesta este un lac obişnuit, dar structural - se distinge prin baza de gel. Atunci când este aplicată, oja se comportă ca un lac clasic, însă există câteva reguli şi anume, în mod necesar, se aplică o bază specializată, iar uscarea (stadiul final) unghiilor are loc sub o lampă UV.

Beneficiile manichiurii cu ojă permanentă

În plus, faţă de versiunile elaborate de producători, este evidenţiat următorul număr de avantaje ale aplicării lacului de unghii semipermanent

Viteza procesului de uscare - radiaţiile ultraviolete usucă destul de repede un strat specific de oja semipermanenta, faţă de un simplu lac de unghii care se usucă în mod natural. Aceasta este într-adevăr o caracteristică convenabilă, mai ales dacă obişnuieşti să faci diverse treburi casnice, deteriorând manichiura proaspăt aplicată. Cu ojă semipermanenta nu se întâmpla acest lucru. Încercarea de a usca un lac de unghii obişnuit cu ajutorul unei lampi UV, va duce la distrugerea manichiurii.

Proprietăţi de întărire - unghiile care au aplicate un strat de oja semipermanenta, devin mai puternice şi cresc mai repede decât de obicei. De exemplu, extensiile de unghii sunt mai grele din punct de vedere al materialului, oricât de calitative ar fi. În plus, cu extensii, placă unghiei se va deteriora, iar unghiile nu vor putea creşte sănătoase.

Persistenta - cu respectarea corectă a regulilor de îngrijire a manichiurii (de exemplu, nu trebuie să iei contact cu apă fierbinte timp de două zile după aplicarea lacului de unghii) – oja permanenta va rămâne proaspăt aplicat până la trei – patru săptămâni. Nu trebuie ţinută mai mult timp, deoarece unghia va creşte şi aspectul se va deteriora.

Arată frumos chiar şi pe unghiile scurte - de exemplu, pe unghii scurte, manichiura arata îngrijită şi discretă.

Calitate/preţ – raportul preţ/calitate este unul bun, iar efectul este spectaculos. Trebuie doar să te decizi cu privire la culoare şi la un produs de calitate, încercând să nu alegi o ojă semipermanentă prea ieftină. Ar trebui să ştii că mai ieftin, înseamnă mai prost, iar acest lucru poate afecta negativ performanta muncii şi sănătatea unghiilor, dar şi imaginea în ansamblu.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni