• PRO TV
  • Adevărul despre relația dintre Georgina și fiul cel mare al lui Cristiano Ronaldo. Ce au dezvăluit jurnaliștii spanioli

Adevărul despre relația dintre Georgina și fiul cel mare al lui Cristiano Ronaldo. Ce au dezvăluit jurnaliștii spanioli

Adevărul despre relația dintre Georgina și fiul cel mare al lui Cristiano Ronaldo. Ce au dezvăluit jurnaliștii spanioli

Georgina Rodriguez are 26 de ani și formează un cuplu cu fotbalistul Cristiano Ronaldo de peste trei ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Alana Martina (2 ani).  

Deși este extrem de tânără, Georgina Rodgriguez și-a luat în serios rolul de mamă atât pentru micuța Alana, cât și pentru ceilalți trei copii ai lui Cristiano Ronaldo, Cristiano Jr. (10 ani) şi gemenii Eva Maria şi Mateo (3 ani).

Conform jurnaliștilor de la AS, Georgina este extrem de atașată de toți cei patru copii ai lui Ronaldo. Partenera de viață a starului echipei Juventus se ocupă cu mare atenție de copii și este foarte receptivă la dorințele lor. Cea mai bună dovada că Georgina petrece momente minunate alături de micuți este contul său de Instagram. 

Atunci când Cristiano Jr. a împlinit 10 ani, Georgina și Cristiano Ronaldo l-au felicitat pe micuț prin intermediul rețelelor de socializare, dar nu au putut organiza și o petrecere pentru el, din cauza pandemiei de coronavirus.

Georgina Rodriguez a dorit să repare această situație și l-a surprins pe fiul cel mare al lui Ronaldo cu o petrecere de zile mari, scrie AS. Evenimentul a fost organizat în casa pe care Ronaldo o deține în Madrid, iar baloanele, piscina cu spumă, mingile și jucăriile gonflabile nu au aveau cum să lipsească din peisaj. 

"24/365 de dragoste absolută" este descrierea scrisă de Georgina pe Instagram, alături de o poză în care apare împreună cu cei patru copii, Cristiano Jr. Eva Maria, Mateo şi Alana Martina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24/365 de absoluto amor ???????????????????? #happy #family #love @cristiano

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on


Jurnaliştii de la AS scriu că, prin felul în care se comportă, Georgina demonstrează că are o relație excelentă cu toți copiii fotbalistului, în special cu primul născut al acestuia. Partenera lui Ronaldo traversează un moment excelent, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Vezi și VIDEO:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni