• PRO TV
  • (P) Stop Disconfort! Produse Antialergice Pe Care Sa Le Ai Mereu În Trusa De Medicamente

(P) Stop Disconfort! Produse Antialergice Pe Care Sa Le Ai Mereu În Trusa De Medicamente

(P) Stop Disconfort! Produse Antialergice Pe Care Sa Le Ai Mereu În Trusa De Medicamente

Vremea frumoasă scoate toată lumea din casă, fie că evadăm în afara orașului, fie alegem oazele de verdeață din interiorul lui. Este dovedit că plimbările în natură reduc anxietatea și susțin astfel starea de bine, încurajează creativitatea și ne redă vitalitatea.

Totuși, nu sunt deloc rare cazurile când, în urma unei plimbări în pădure sau în parc, ne alegem cu alergii, iritații, arsuri solare, pișcături de insecte. De aceea este esențial ca în fiecare casă să existe o trusă de medicamente care să conțină și diverse produse antialergice.

În continuare îți vom prezenta câteva sugestii de produse antialergice care sunt de mare ajutor în situațiile de mai sus.

Florile și copacii ce cresc în anotimpul estival pot declanșa diverse reacții alergii, de la ușoare la severe. De cele mai multe ori, acestea se manifestă prin strănut, mâncărimi ale nasului și ochilor, congestie nazală sau, din contra, scurgeri nazale apoase. Reacțiile alergice ușoare necesită curățarea nasului pentru a elimina alergenii. Apa de mare ajută la curățarea căilor nazale și le decongestionează. Sprayul nazal Nazomer cu apă de mare și propolis este un remediu excelent pentru astfel de operațiuni. De asemenea, se folosește ca adjuvant în tratamentul următoarelor afecțiuni: atrofia mucoasei nazale, polipi nazali, rinosinuzite acute și cornice. În plus, poate fi folosit atât de adulți cât și de copii. Dacă alergia nu cedează în câteva zile, vizitează un medic ORL sau alergolog.

Insectele pot deveni o adevărată pacoste în timpul unei plimbări în aer liber. Dacă nu te-ai protejat cu spray-uri care să împiedice mușcăturile lor, sunt șanse mari să te trezești cu câteva înțepături. De cele mai multe ori, aceste sunt inofensive, dar provoacă disconfort din cauza mâncărimilor. O soluție pe care o poți avea mereu în geantă este Fenistil gel. Acesta penetrează rapid pielea, iar efectul antihistaminic apare în câteva minute. Mai poate fi folosit și prurit în dermatoze, urticarie, arsuri solare și arsuri casnice superficiale ușoare. Pentru aplicarea acasă, poți opta și pentru Loțiunea mentolată cu extracte naturală MenthoTis de la Tis Farmaceutic. Are proprietăți hidratante și calmante, conferă senzație de răcoare în înțepături de insecte, prurit, insolații. Conține oxid de zinc și extracte naturale: mentă, mușețel, brusture. Pentru fanii produselor tip spray, Atoderm de la Bioderma își face treaba rapid, calmând pruritul în 60 de secunde și având o eficacitate de 6 ore. Atoderm reduce disconfortul cauzat de prurit, iritații, arsuri și oferă confort calmant imediat. Textura este ușoară, oferă o senzație imediată de prospețime, iar aplicarea este facilă.

În cazul unor inflamații ale ochilor cauzate de corpuri străine (fire de nisip, praf, insecte, fragmente din diverse materiale), grăbește-te să cureți și să calmezi zona afectată. Pentru curățare optează pentru apa fiziologică, iar pentru a calma inflamația poți folosi Șervetelele sterile Iridium. Acestea sunt create din bumbac 100% și sunt impregnate cu extracte de echinacea, licviritie și bromelină, care au rol antiinflamator, antialergic și cicatrizant. În cazul stărilor inflamatorii grăbește vindecarea, susținând acțiunea antibioticelor, având efect bacteriostatic.

Alege produse antialergice din surse medicale de încredere. Le poți comanda la farmacia online Forte Vita Farm, cu livrare rapidă chiar la tine acasă.

Profită de timpul petrecut în natură, fără grija unei alergii, înțepături sau arsuri, acum că ai la dispoziție soluții salvatoare. O vară frumoasă!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni