• PRO TV
  • (P) Nimeni nu tratează pacienții la fel ca Life Dental Spa!

(P) Nimeni nu tratează pacienții la fel ca Life Dental Spa!

(P) Nimeni nu tratează pacienții la fel ca Life Dental Spa!

Life Dental Spa este brand-ul sub care activează firma SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, cu o experiență de peste 12 ani în domeniul stomatologiei. Dr. Cristina Obreja, fondatoare Life Dental Spa și administrator al firmei, mărturisește că în spatele succesului stă laserul dentar și stomatologia ultramoderna. 

Mai bine de 95% dintre pacienții care au călcat pragul clinicii dentare Life Dental Spa consideră că motivul principal pentru care au ales clinica noastră este tehnologia laser, fiind uimiți de posibilitatea realizării unui tratament stomatologic fără ace, fără freze si fără durere! 

Life Dental Spa este un brand național care și-a câștigat renumele prin tratamente stomatologice eficiente, sigure și moderne, realizate cu ajutorul laserului dentar și a materialelor biocompatibile de ultimă generație!

Laserul dentar este un instrument minim-invaziv, care nu produce zgomot și vibrații, oferind pacientului confort sporit în timpul tratamentelor sigure, eficiente și rapide! Laserul dentar poate fi folosit fără teamă și în cazul copiilor, dar și a femeilor însărcinate, făcând posibile tratamente din toate domeniile medicinii dentare! 

Alege parteneriatul cu Life Dental Spa! 

Dr. Cristina Obreja, medicul coordonator al echipei de #LifeDentisti, împreună cu Iulia Margarit, reprezentant al coordonării financiare și CEO Ștefan Obreja, au pus bazele posibilității de obținere a francizei Life Dental Spa. 

Medicii care-și doresc propria afacere, precum și investitorii dornici de succes financiar, pot găsi toate detaliile pe site-ul franciza.lifedentalspa.ro!

De ce să alegi colaborarea cu Life Dental Spa?

Indiferent că alegi forma de colaborare de tip franciză sau parteneriat, Life Dental Spa este soluția potrivită! Avantajele colaborării sunt următoarele:

  • Training-uri oferite de dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser dentar, pentru viitoarea echipă de medici 
  • Protocoale de lucru și de tratament testate, verificate și eficiente 
  • Software specializat pentru personalul administrativ, pentru un management eficient al programărilor, cheltuielilor, profitului, etc.
  • Marketing eficient outdoors, SEO, TV, social media 

Fii tu investitorul ideal! 

Life Dental Spa este în căutare de investitori pasionați de antreprenoriat eficient și dornici de abundență financiară în toate orașele de peste 100.000 de locuitori din fiecare județ din țară. 

Țintind spre o optimizare de 500% în primul an și obținerea unui profit de 1 milion de euro cu doar 3 unit-uri dentare, conducerea Life Dental Spa dorește colaborarea inclusiv cu medici care dețin deja o clinică stomatologică și doresc prosperitate. 

În ceea ce privește profilul investitorului ideal, acesta presupune:

  • Împărtășirea viziunii și a principiilor Life Dental Spa – folosirea tehnologiei ultramoderne a laserului stomatologic, în scopul de a realiza tratamente minim-invazive
  • Capacitatea de a organiza eficient echipa medicală și personalul administrativ
  • Orientarea către pacient, în scopul de a-i oferi o experiență de 5 stele în cabinetul stomatologic 
  • Implicare activă în managementul clinicii, în scopul eficientizării maxime a activității 
  • Dorinta de a excela si de a avea succes in activitate 
  • Managementul de succes, profesionalismul echipei de medici, și buna organizare a personalului administrativ reprezintă cheia spre o afacere de succes! 

Însăși dr. Cristina Obreja mărturisește că ”Stomatologia laser este stomatologia viitorului pe care din ce în ce mai mulți pacienți o vor alege!” 

Accesează franciza.lifedentalspa.ro si solicită franciza Life Dental Spa pentru propria ta afacere de succes!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni