• PRO TV
  • Facem Level – ep 10: SpeedyRoGamer e jucător de elită în Counter-Strike Global Offensive

Facem Level – ep 10: SpeedyRoGamer e jucător de elită în Counter-Strike Global Offensive

Facem Level – ep 10: SpeedyRoGamer e jucător de elită în Counter-Strike Global Offensive

Într-un nou episod ”Facem Level”, show-ul de gaming marca protvplus.ro, AKollo îl are invitat pe SpeedyRoGamer, care îl va angaja într-o luptă intensă, în Counter-Strike Global Offensive.

Anul trecut, Counter-Strike Global Offensive a suferit o scădere drastică în ceea ce privește numărul de jucători. Lucrurile s-au schimbat radical în 2020, iar în luna martie a acestui an, Counter-Strike Global Offensive a atins un număr fabulos de jucători online: un milion într-o singură zi. 

În ediția de azi a show-ului marca protvplus.ro, SpeedyRoGamer îi arată lui AKollo cum să ”facă level” pe CSGO, nu înainte de a-i povesti cum își petrece el timpul în pandemie și care sunt avantajele acestor vremuri fără precedent: ”De exemplu, am apucat să petrec timp alături de familia mea.. Eu stau la București, ei stau aici, la țară... Acum sunt la ei și, pentru că putem lucra de acasă în toată perioada asta, a fost OK”.

SpeedyRoGamer ne povestește și cum a început să facă el conținut pe YouTube: ”Am văzut că a prins foarte bine și audienței i s-a părut foarte amuzant. Ăsta e motivul pentru care m-am apucat. Voiam să fac lumea să râdă”.

Urmăriți, mai jos, noul episod ”Facem Level”, cu SpeedyRoGamer.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni