• PRO TV
  • Bogații lumi au șansa "să scăpe" de coronavirus. Cum arată buncărul în care se pot retrage pentru a se feri de catastrofe

Bogații lumi au șansa "să scăpe" de coronavirus. Cum arată buncărul în care se pot retrage pentru a se feri de catastrofe

Bogații lumi au șansa "să scăpe" de coronavirus. Cum arată buncărul în care se pot retrage pentru a se feri de catastrofe

Deoarece numărul bolnavilor de coronavirus și cel al deceselor continuă să fie în creștere în multe țări ale lumii, bogații planetei și-au pus serios problema cum pot "să se ferească" din calea pandemiei de coronavirus. 

Cei mai bogați oameni ai planetei s-au pregătit de ce este mai rău în stilul propriu. Ei nu au luat cu asalt supermarket-urile și farmaciile, ci au ales să se autoizoleze pe insule sau în buncăre speciale. În plus, s-au înregistrat numeroase cereri pentru închirierea de personal medical specializat și chartere, în cazuri de forță majoră.

În luna aprilie a acestui an, numeroase știri apăreau în presa internațională și anunțau că milionarii din Silicon Valley au decis să se mute în buncare, construite în Noua Zeelandă.

Noua Zeelandă a fost lăudată pentru modul în care a reușit să gestioneze răspândirea coronavirusului, motiv pentru care țara insulară a devenit rapid preferata bogaților lumii, care se tem de un posibil dezastru.

Se pare că cei mai importanți oameni ai lumii au acum o nouă opțiune în cazul în care își doresc să se izoleze departe de pericolele actuale. În Statele Unite ale Americii, cei care își doresc "se pot feri" din calea pandemiei sau a sfârșitului lumii în baze subterane de rachete tranformate în buncare de lux. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!Sursa FOTO: Profimedia Images


Prețul unui astfel de buncăr este estimat la 2 milioane de Dolari, iar dotările par să merite toți banii. Structura guvernamentală a fost construită de americani în anul 1960 și a avut ca scop protejarea rachetelor balistice intercontinentale SM-65 Atlas.  

Cei care își doresc să se mute aici au două opțiuni: un apartament cu două camere și baie, în valoare de 1.5 milioane de Dolari, sau o unitate completă, al cărei preț ajunge la aproximativ 3 milioane de Dolari. Facilitatea este dotată cu piscină, dormitoate spațioase, o sală de relaxare dotată cu mese de biliard și chiar o mini-sală de cinema. Sursa FOTO: Profimedia Images


Vezi și: 


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni